Rămâi conectat

Politică Administrație

Reacție elegantă a consilierului Bogdan Medrea, după declarația jignitoare a ”liberalului” Rareș Buglea: „Nu mă cobor la nivelul celor care nu au cei 7 ani de acasă!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierul PSD albaiulian Bogdan Medrea a avut o reacție elegantă la jignirile pe care colegul său, Rareș Buglea, de la PNL, i le-a adus în public, luni, în ședința CL.

”În momentul în care iei în râs problemele personale ale unui om e cu totul altceva! Eu îmi asum faptul că am un defect de vorbire, asta e problema mea personală şi consider că el trebuie să mă respecte pentru atitudinea pe care o am! Nu mă cobor la nivelul celor care nu au cei 7 ani de acasă! Sper să scăpăm cât mai curând de politica de mahala, iar în consiliul local să se regăsească doar cei ce apelează la politica bunului simţ!”, a spus Bogdan Medrea.

Acesta s-a referit la comentariul ”liberalului” care a spus: ”Trăiesc cu convingerea că-i mai bine rasist decât PSD-ist. Eu sunt de acord să prezinte domnul Medrea, dar la cum se bâlbâie ajungem în 9 aprilie (n.r. Ziua internațională a romilor este sărbătorită anual, în data de 8 aprilie. În acest an, la evenimentul organizat de Primăria Alba Iulia romii au absentat în semn de protest pentru că a fost desemnat ca prezentator tocmai Buglea – amendat de CNCD după ce a declarat că susține sterilizarea femeilor din această etnie).

Și președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, a reacționat pe măsură, declarând: „Solicit conducerii PDL (pentru că PNL nu mai există în Alba) să-i ceară demisia lui Rareş Buglea, pentru comportamentul său de neînţeles! Astfel de oameni nu pot reprezenta cetăţenii municipiului, prin urmare el ar trebui să fie exclus din partid!”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Poiana Vadului: Dragomir Avram – Un Om pentru Oameni, la Primăria Poiana Vadului USR Poiana Vadului are deosebita plăcere de a vă prezenta candidatul pentru funcția de primar, domnul Dragomir Avram. Cu o experiență de peste 20 de ani în serviciul comunității, atât ca poștaș, cât și ca viceprimar, Dragomir […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea