Rămâi conectat

Politică Administrație

Reacția președintelui MP Alba, Clement Negruț, după demisia Guvernului: Ponta a înțeles că fără susținerea populației nu se poate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Populația a protestat împotriva întregii clase politice, însă ținta principală a fost actualul Guvern, iar Victor Ponta a înțeles că fără susținerea populației nu se poate conduce, a spus, miercuri, președintele MP Alba, Clement Negruț.

Negrut01Demisia premierului și a Guvernului reprezintă un act de normalitate, după tragedia din clubul bucureștean Colectiv, a mai afirmat deputatul de Alba.

Întrebat cine-i va lua locul lui Ponta, Negruț a afirmat: ”E prematur să spunem. Președintele României, Klaus Iohannis, are o mare responsabilitate din acest punct de vedere”.

Întrebat dacă crede că s-au făcut presiuni în interiorul partidului pentru demisia premierului, deputatul a afirmat că nu vrea să facă ”supoziții” în acest sens, iar ”vocea străzii a fost percepută așa cum trebuie și Ponta a înțeles-o”.

Preşedintele Klaus Iohannis are, potrivit legilor şi Constituţiei, atribuţia de a desemna un prim-ministru interimar, care va asigura funcţionarea Guvernului până în momentul formării noului Cabinet.

Demisia lui Victor Ponta a venit după ce peste 25.000 de persoane au protestat în Capitală, împotriva corupției, a clasei politice, a Guvernului, ca urmare a tragediei din clubul Colectiv în urma căreia au decedat 32 de persoane.

Citește și Premierul Victor Ponta a demisionat: ”Am dovedit că rezist la orice bătălie cu adversarii politici. Niciodată, însă, nu mă bat cu oamenii. Ar fi o mare greșeală, am avea toți de suferit”

Citește și Ioan Dîrzu: Demisia lui Ponta e de onoare. Iohannis trebuie să desemneze un premier din arcul guvernamental


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea