Rămâi conectat

Actualitate

Razie a polițiștilor la centrele de colectare fier vechi din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii din Alba au verificat 50 de centre de colectare a metalelor feroase şi neferoase din judeţul Alba şi au făcut 26 de controale în teren, în cadrul unei acţiuni ce a vizat prevenirea şi combaterea furturilor de piese componente din infrastructura feroviară. 

vagon cu fier vechiPotrivit IPJ Alba, “în perioada 10-11martie 2016, 131 de poliţişti de la ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalității economice şi transporturi au efectuat verificări în trafic, stații de cale ferată, de-a lungul liniei de cale ferată şi la firme specializate în colectarea deşeurilor feroase şi neferoase, în cadrul unei acţiuni ce a vizat prevenirea şi combaterea furtului de componente din structura feroviară.

În cadrul acţiunii au fost efectuate controale la 50 de societăţi comerciale specializate în colectarea de materiale feroase şi neferoase precum şi 26 de controale în teren. Totodată, în cadrul unor filtre rutiere, poliţiştii au verificat autovehiculele de transport marfă.

Au fost aplicate 129 de sancţiuni contravenţionale, din care 112 la regimul circulaţiei rutiere şi 3 la acte normative privind transporturile de mărfuri.

Urmare a controalelor la firmele de colectare a deşeurilor, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale, recuperată cantitatea de 1.107 kilograme de metale şi a fost constatată o infracţiune de natură economico – financiară.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea