Rămâi conectat

Sport

Război între HC Alba Sebeş şi FRH, din pricina diferendului cu Andreea Ivan Antoce! Echipa din Alba ameninţă cu retragerea din Liga Naţională

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Prim-divizionara HC AlbAndreea Antoce HC Alba Sebes 1a Sebeş este în război deschis cu Federaţia Română de Handbal, din pricina litigiului financiar cu fosta jucătoare Andreea Ivan Antoce, clubul din Alba ameninţând chiar cu retragerea din Liga Naţională de handbal feminin!  Astăzi, 20 ianuarie este termenul decis în luna decembrie de Consiliul de Administraţie al FRH pentru plata sumei de 27.000 de lei (salariu pe trei luni) către handbalista în cauză, în caz contrar echipei din Alba ridicându-i-se dreptul de organizare de jocuri oficiale în Sala „Florin Fleşeriu”.

Dacă chestiunea spinoasă nu se va rezolva, pericolul planează asupra jocului de acasă cu Măgura Cisnădie, rivala condusă de Alexandru Weber, de peste două săptămâni.

HC Alba Sebeş este într-o situaţie ingrată, iar necazurile nu se opresc aici, trebuie să plătească datoria, mai ales că este ameninţată şi cu alte sancţiuni, de genul interzicerii disputării jocurilor oficiale, conform unor informaţii din cadrul clubului. „Presiuni există, dar noi nu vom ceda, pentru că nu este normal ce se întâmplă. Am transmis federaţiei că, dacă asta consideră ei dreptate, o să ne retragem de pe prima scenă, iar toate contractele cu handbalistele vor deveni nule”, a spus sub protecţia anonimatului un oficial al Sebeşului.

*Eroare la semnătură…

Clubul din Sebeş se prevalează de faptul că Andreea Ivan Antoce a semnat contractul, fără a fi atentă că a iscălit pentru suma de 9.000 de lei anual, în loc de remuneraţie lunară, iar HC Alba Sebeş uzitează în susţinerea cauzei tocmai de acest aspect. Handbalista a apelat la instanţele civile, HC Alba Sebeş umblă pe la avocaţi pentru a se apăra, mai ales că mai nou, anumite surse susţin că Antoce îşi revendică toate drepturile, pentru perioada celor doi ani de contract, deşi a semnat cu Unirea Slobozia.

În cele ce urmează vă prezentăm hotărârea FRH, publicată pe site-ul federaţiei:

In legatura cu Apelul introdus de catre HC Alba Sebes impotriva Hotararii Comisiei de Memorii nr. 148/06.11.’15 (Ivan Andreea Mihaela ), membrii CA au hotarat in unanimitate urmatoarele :

  1. Obliga HC Alba Sebes  sa achite sportivei Ivan Andreea Mihaela suma de 27.000 lei reprezentand  drepturi financiare restante. Termen de plata 20.01.’16.
  2. Obliga HC Alba Sebes  sa achite sportivei suma de 1.000 lei, reprezentand Taxa de procedura. Termen de plata 20.01.’16, neplata acesteia pana la termenul fixat atrage dupa sine ridicarea dreptului de a organiza jocuri oficiale pe teren propriu .
  3. Sportiva Ivan Andreea Mihaela devine libera de contract, putandu-se transfera fara acordul clubului posesor

Sursa foto: CSM Bucureşti

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș

Unirea Ziarul

Publicat

în

Rezultate excelente obținute de sportivii de la Dojokan Activ Aiud, la Campionatul National de Copii WUKF de la Mediaș În zileie de 6 și 7 aprilie 2024, la Medias a avut loc Campionatul National de Copii WUKF, unde au participat 664 sportivi de la 56 cluburi, scrie aiudinfo.ro Câstigătorii aiudeni sunt: – Maier Sara Locul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea