Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Todoran, candidatul ALDE la Primăria Alba Iulia: Avem ceva epigoni care au preluat din programul nostru

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Todoran, candidatul ALDE la Primăria Alba Iulia, a spus, miercuri, la radio Unirea FM, că sunt ceva ”epigoni”, care au preluat din programul său de campanie, atenționând radioascultătorii că ar putea să audă două idei similare de dezvoltare a municipiului.

Radu Todoran01Întrebat ce și-ar dori să se dezvolte în Alba Iulia, Radu Todoran a spus că se gândește în primul rând la mobilitate urbană.

”Avem ceva epigoni, oameni care au preluat din programul nostru, dar nu ne deranjează. Dacă ne suprapunem cu ce au spus alții, asta nu înseamnă că nu am fost noi primii și că nu gândim asta de mult. În primul rând ne gândim la mobilitate urbană. Avem nevoie de un studiu competent și coerent, despre ce înseamnă circulație în Alba Iulia. Vorbim aici nu doar despre autovehicule, ci și despre bicicliști, pietoni, despre persoane cu handicap”, a arătat Todoran.

Decizia de a candida la Primăria Alba Iulia nu a fost una ”prea ușoară, dar nici una prea grea”, a afirmat Todoran.

”Noi, ALDE, am decis că trebuie să schimbăm ceva. O administrație care funcționează de 20 de ani la primărie cu aceeași oameni – poate că ar fi momentul să predea ștafeta altora și să vedem ce putem realiza”, a spus Todoran.

Campania electorală a ALDE se va desfășura sub deviza ”Iubesc acest oraș”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea