Rămâi conectat

Ştirea zilei

Radu Todoran, candidatul ALDE la Primăria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Radu Matei Todoran a fost desemnat oficial candidatul ALDE (PLR+PC) pentru Primăria Alba Iulia la alegerile locale din luna iunie a.c.

Radu Todoran01

Anunțul a fost făcut joi, 4 februarie, într-o conferință de presă susținută de conducerea organizației județene Alba a ALDE, la care au participat co-președinții Ioan Uţiu și Daniel Narița, purtătorul de cuvânt Ladislau Koble și Constantin Talpaș.

ALDE Alba

Liderii din Alba ai partidului condus la nivel național de Călin-PopescuTăriceanu și Daniel Constantin susțin că ALDE va depune liste și candidați în toate localitățile din județ. Target-ul electoral al liberal-democraților este de minim 12 la sută din sufragii, procent care i-ar putea transforma în a treia forță politică din Alba.

 

Fost director la Apulum SA, în prezent om de afaceri și lector universitar, Radu Todoran este o figură publică cunoscută  în județ. La înființarea Partidului Liberal Reformator al lui Tăriceanu, în 2014, Todoran a trecut de la PSD la PLR, devenind președinte al PLR Alba Iulia și ulterior co-președinte ALDE Alba Iulia. Înainte de 2010, candidatul ALDE pentru funcția de primar la Alba Iulia a fost membru PD-L Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial”

Unirea Ziarul

Publicat

în

Primăria Alba Iulia, LICITAȚIE pentru concesionarea primei parcele din viitorul ”Parc Industrial” Primăria Alba Iulia organizează prima licitație pentru concesionarea unei parcele de aproape 2 ha de teren (18.104 mp), din viitorul Parc Industrial, situat în apropiere de șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. potrivit anunțului publicat pe site-ul primăriei: Municipiul Alba Iulia, cu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea