Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Roșian, PDL Cugir: „Înțepătura” cugirenilor la autostradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Circulaţia pe Autostrada Sibiu – Orăştie va fi deschisă joi, 19 decembrie 2013, cu mare fast și pompă, deși cu o întârziere de 8 luni, de care nu mai amintește nimeni. Dar vorba unui slab proverb românesc: „mai bine mai târziu decât niciodată” (poate că dacă n-ar fi avut parte de astfel de proverbe, poporul român era mult mai departe).

Și aici intervine durerea noastră, a cugirenilor: inaugurăm, inaugurăm, dar unde-i „înțepătura” la autostradă pe care guvernul USL a promis-o?

Sau am inteles noi greșit și în loc de „înțepătură” era doar o nouă țeapă marca USL?

Pentu că suntem neîncrezători, rugăm USL să ne arate concret în care proiect al CNADNR este prevăzută această legătură a Cugirului la autostradă, care este costul și care este termenul de execuție, fiindca în urma unei scrisori pe care am transmis-o în anul 2012 la minister și CNADNR, ni s-a răspuns că un cost de aproximativ 4 milioane de euro nu justifică o astfel de legatură.

Până atunci propunem trei soulții:

1   –      Două macarale permanente care să ridice autovehiculele cugirenilor de pe drumul județean și să le „transbordeze” pe autostradă

2   –      Realizarea a două lifturi, cîte unul de fiecare parte a autostrăzii care să facă același lucru

3   –      Inchirierea unui elicopter de mare capacitate, capabil să ridice autoturisme și camioane și să le parașuteze apoi direct pe autostradă.

Daca totuși, vreodată, se va realiza „înțepătura”, vom fi primii care se bucură și care vom lăuda guvernul USL ( apropo, mai există USL?)

Dr. Ing. Radu Roșian, PDL Cugir


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea