Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Moraru acuză Guvernul Cioloș că a cheltuit 2 miliarde de euro după pierderea alegerilor, adică 4 la suta din PIB

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mi-a atras atentia raspunsul golanesc al unor fosti tehnocrati din guvernul Ciolos, in frunte cu celebrul oengist  Drula, frate cu Suca, spune Radu Moraru.

Dragnea a pus o intrebare legata de vreo 10 miliarde de lei din Bugetul de Stat (aproximativ 4%!), bani pe care nu i-a mai gasit!

In loc sa primeasca un raspuns concret, Drula il face „Dorel” pe Dragnea. In completare, fostul premier Ciolos vine si el cu doua injuraturi birjaresti! Ceea ce nu prea ii statea in caracter…pina acum!

Daca totusi nu ar fi vorba de atita amar de banet, ii lasam sa se injure intre ei !

Insa la cele 10 miliarde de lei „lipsa”, nu Dragnea ci romanii ar fi meritat un raspuns pe stil contabil de la Ciolos! Vax!

Asa ca am facut niste sapaturi si am aflat cu stupoare ca Ciolos ne-a mintit si ne-a ascuns adevarul! Intre 12 Decembrie 2016 si 28 Decembrie 2016, deci imediat dupa pierderea alegerilor, si in timp record de 2 saptamini, Ciolos a cheltuit 2 miliarde de euro!!! Adica aprox 4% din Bugetul de Stat!!!

Intrebare Mesieur Ciolos: pe ce?! Eu cred ca puteti sa-l injurati pe Dragnea non stop dar va cer sa dati explicatii romanilor privind graba, misterul si destinatarii celor 2 miliarde de euro pe care i-ati cheltuit dupa 12 Decembrie 2016, cind stiati deja ca nu veti mai fi Premier!

Asteptam un raspuns urgent. Sintem citeva milioane de romani! In rest, voi intre voi, puteti si sa va scuipati intre ochi! Dar nu ne mai luati la misto! Doua miliarde de euro sint banii nostri, nu ai vostri!

Sa fiti iubiti!

Radu Moraru


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea