Rămâi conectat

Politică Administrație

Radu Cristian: ”M-au căutat toate partidele, în afară de PNL, dar le-am spus: nu, mulțumesc!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Tinerii liberali din Sebeș care au transmis, miercuri, că au părăsit partidul prin demisie, nu vor trece la o altă formațiune politică, după cum a declarat liderul lor, Radu Cristian, la Radio Unirea FM.

radu cristian la unirea fmAcesta a recunoscut că a fost căutat de toate partidele, în afară de PNL, dar le-a refuzat ofertele: ”Nu ne interesează să mergem într-un partid care a fost la guvernare. Nu pentru asta am plecat din partid. Noi am făcut acest lucru pentru că vrem ca în PNL să se creeze schimbarea. Vrem să facem o altfel de politică, o politică pentru cetățeni. Ne-am săturat să facem campanie pentru fel și fel de oameni care nu cred că ne mai reprezintă. Nu ne reprezintă ideile, nici nu ne întreabă care sunt ideile noastre. Noi vrem ceva pentru orașul nostru, în care vom trăi și vom avea familii, și dorim să ne implicăm în viața lui”.

Fostul președinte TNL Alba a mai spus că și în alte organizații există membri de partid nemulțumiți de schimbările care s-au făcut în interiorul partidului odată cu înființarea Noului PNL, iar ”scrisoarea deschisă” în care a cerut demisiile șefilor Gorghiu și Blaga a fost apreciată de colegi din alte județe, care, totuși, evită să-și expună opiniile, dar care i-au cerut să rămână și să încerce să schimbe lucrurile din interior.

Din acest motiv, Radu Cristian crede că valul demisiilor din PNL e abia la început; vor urma și altele, chiar și din rândul ”seniorilor”, nu doar de la tineret, și că demisia în bloc a unui număr atât de mare de membri (50 din cei aproximativ 60 câți numără TNL Sebeș) ar trebui să fie un semnal de alarmă, atât pentru conducerea județeană, cât și pentru cea de la București.

”Am tras un semnal de alarmă pentru tot ceea s-a promis în interiorul partidului, reînnoirea clasei politice. Suntem tineri, vrem să ne implicam, vrem să fim băgați în seamă, să venim cu ideile noastre. Din păcate funcționează foarte greu această schimbare”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI: DEMISIE în bloc din PNL Alba. Peste 50 de tineri liberali din Sebeș au părăsit partidul


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea