Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba și-a desemnat candidații pentru Primăriile Șibot, Bistra și Almașu Mare

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD Alba și-a desemnat candidații pentru Primăriile Șibot, Bistra și Almașu Mare, ei prezentându-se, marți, în cadrul unei conferințe de presă la care a participat și președintele organizației județene, Ioan Dîrzu.

PSD Alba01

Elena Balea, care a candidat în 2012 din partea PDL-ului, în comuna Bistra, a trecut la PSD și va candida din partea acestei formațiuni la aceeași primărie.

Ea este cadru didactic de istorie și geografie. Elena Balea precizează că în Bistra se ”resimte nevoia și necesitatea unei schimbări profunde” și este ”comuna proiectelor nefinalizate”. Consideră că în administrație e nevoie de ”transparență decizională, colaborare, comunicare”, iar proiectele ei se vor baza pe educație, cultură și infrastructură.

”Sunt cadru didactic și pornesc de la două principii: performanță și profesionalism. Nici nu se pune problema să vorbim despre performanță în ceea ce privește administrația publică locală în acest moment. Cele două probleme, majore, cu care se confruntă comuna noastră: infrastructura și mediul cultural”, a spus Balea.

Vasile Stanca candidează din partea PSD pentru comuna Șibot. Acesta a precizat că în ultima perioadă, la Șibot, în afară de afacerile de grup nu se mai întâmplă nimic, iar cetățeanul e lăsat la margine.

Stanca s-a arătat nemulțumit că autostrada trece aproape de mijlocul comunei și, cu toate acestea, cetățenii rămân izolați.

Marc Gheorghe, tehnician agricol și administrator al unei firme de transport, candidează din partea social-democraților la Almașu Mare.

Acesta spune că comunitatea trebuie să acceseze fonduri europene și, în plus, ar trebui să se pună mai mult accentul pe dezvoltarea agriculturii și pe creșterea animalelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent

Bogdan Ilea

Publicat

în

Explozie a infracționalității economice în județul Alba în 2023: A crescut cu 13,7% față de anul precedent În anul 2023 deși rata infracționalității a scăzut cu 1% față de anul 2022, a avut loc o creștere exponențială a infracționalității economice. Aceasta a crescut cu 13,7%, așa cum a precizat Comisar-șef de poliție, Florin Dogaru în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea