Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba schimbă modul de a face politică – 25 de aspiranți la o funcție de consilier local s-au înscris pe ListaAlbaiulienilor.ro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Anunțată în urmă cu câteva săptămâni de președintele PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu, și de candidatul la Primăria Municipiului Alba Iulia, deputatul Călin Potor, deschiderea listelor PSD pentru Consiliu local Alba Iulia către toți albaiulienii doritori devine realitate.

„Alegerile locale nu sunt despre partide ci despre reprezentarea corectă și transparentă a intereselor cetățenilor. De aceea Partidul Social Democrat, partidul celor mulți, a invitat pe lista sa pentru Consiliu local pe albaiulienii care nu au mai făcut politică, care au făcut performanță profesională și care nu pot fi suspectați de corupție. Ne dorim o schimbare reală a modului de a face politică în Alba Iulia și o primărie care discută și îi ascultă pe albaiulieni” a explicat consilierul local Bogdan Medrea, directorul de campanie al PSD Alba Iulia.

Mai mult decât atât orice albaiulian poate influența componența listei PSD pentru Consiliu local votând sâmbătă 16 aprilie, între orele 8h și 20h, la sediul PSD Alba sau la celelalte centre de votare afișate pe situl www.ListaAlbaiulienilor.ro.

„Invit toți albaiulienii să participe la construcția unei liste care să îi reprezinte cu adevărat venind să își voteze pe 16 aprilie. Dacă PNL face listele pe bază de cumetrii sau relații obscure, noi cei din PSD deschidem partidul către oameni pentru că Alba Iulia are nevoie de un alt mod de a face politică. După 26 de ani este timpul și pentru altceva, iar PSD reprezintă în Alba această schimbare reală, pozitivă și constructivă pentru cetățeni” a declarat liderul PSD Alba, deputatul Ioan Dîrzu.

Liderii Partidului Social Democrat Alba au anunțat faptul că printre candidații pe care albaiulienii îi pot alege pentru a face parte din lista pentru Consiliu local se află medici, profesori, antreprenori, ingineri, economiști, pensionari și foarte mulți tineri, urmând ca lista finală care urmează să fie votată sâmbată 16 aprilie să fie data publicității joi.

Biroul de Presă al PSD Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea