Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba Iulia a deschis, oficial, lista albaiulienilor care doresc să candideze la Consiliul Local – Se poate înscrie oricine dovedește că are peste 50 de susținători, chiar dacă nu a mai făcut politică

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD Alba Iulia a anunțat, în cadrul unei conferințe de presă, lansarea Campaniei #ListaAlbaiulienilor – un proiect prin care fiecare albaiulian care nu a mai făcut politică până acum poate să candideze pentru Consiliul Local Alba Iulia.

conferinta psd alba”Lista Albaiulienilor” este proiectul lansat de organizația PSD Alba Iulia la inițiativa deputaţilor PSD Ioan Dîrzu și Călin Potor, și a consilierilor locali Horațiu Clepan și Bogdan Medrea, cu scopul de a realiza o listă de candidați pentru Consiliu local care să reflecte societatea albaiuliană și care să fie rezultatul unui proces democratic, deschis și transparent de selecție.

În perioada martie-aprilie 2016, orice albaiulian care respectă criteriile de moralitate și de transparență poate să se înscrie pentru a face parte din lista Partidului Social Democrat pentru alegerile locale.

Criteriile privind candidatura sunt: nu a mai făcut politică pentru un alt partid în județul Alba; nu este cercetat, anchetat sau condamnat penal; nu a făcut poliție politică; îndeplinește criteriile legale pentru a candida și a fi ales în Alba Iulia; are o pregătire profesională solidă și respectă criteriile de integritate și de moralitate ale partidului.

”Prin această campanie noi dorim să oferim posibilitatea să candideze cât mai mulți oameni, din diverse medii. Este obligatoriu să aibă un număr minim de 50 de susținători. Vor fi, probabil, în jur de 250 de candidați iar în data de 16 aprilie, membrii partidului vor vota democratic lista albaiulienilor care candidează pentru Consiliul Local Alba Iulia. Noi suntem o organizație deschisă. Vrem ca oamenii să-și propună oamenii care să-i reprezinte în consiliul local și vrem ca parteneriatul făcut între cetățeni și partidul politic să fie unul prin care reușim să implementăm politica cetățeanului în Consiliul Local Alba Iulia”, a declarat președintele PSD Ioan Dîrzu.

Acesta a explicat că pe listă se vor afla atât cetățeni care nu au mai făcut politică, dar și membri de partid care vor să devină consilieri locali, ierarhizarea făcându-se în funcție de numărul de susținători pe care îi au: ”Toată lumea pleacă de la zero. Pe noi ne interesează să demonstreze că sunt apreciați și au susținători pentru că degeaba punem noi oameni despre care credem că sunt susținuți dar de fapt sondajul sau votul spun altceva. Ne dorim oameni apreciați, bine pregătiți și integri. Sunt convins că vor fi foarte multe solicitări și în interiorul partidului, pentru că resursa umană a partidului este una consistentă, iar dorința de afirmare, ca în orice partid, este foarte mare”.

Informațiile despre campanie pot fi consultate online pe pagina www.listaalbaiulienilor.ro dar și pe pagina de facebook a campaniei. De asemenea se pot solicita detalii suplimentare privind campania direct la sediul PSD Alba, persoana responsabilă fiind președintele organizației TSD Alba Iulia, Corneliu Mureșan.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea