Rămâi conectat

Politică Administrație

PSD Alba: 1,4 milioane de salariați beneficiază de creșterea salariului minim pe economie la 1.050 de lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

1,4 milioane de salariaţi beneficiază de creşterea salariului minim pe economie, de la 1 iulie, după ce Guvernul Ponta a decis ca aceştia să primească mai mulţi bani lunar. 

salariu minim pe ecnomieDin cei 1.388.000 de salariaţi, 488.000 sunt bugetari şi 900.000 sunt din mediul concurenţial.

Guvernul Ponta recurge la a doua mărire, din acest an, a salariului minim pe economie, prin această decizie cei ce primesc salariul minim resimt creşterea economică din perioada guvernării Ponta.

Salariul minim pe economie creşte cu 75 de lei, ajungând astfel la 1.050 de lei brut, astfel fiind înregistrată cea de-a doua creştere salarială din 2015, după cea de la 1 ianuarie, când salariul minim a crescut de la 900 la 975 de lei brut, pe lună.

PSD Alba susţine că actualul guvern condus de Victor  Ponta nu se va opri aici, acest guvern îşi propune o nouă majorare a salariului minim, în 2016, până la 1.200 de lei pe lună. Guvernul ia astfel o măsură foarte importantă, fiind vorba despre un gest de dreptate socială. Astfel, noi, PSD, vom fi mereu alături de cei care au nevoie de sprijin şi îi vom ajuta!

Biroul de Presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea