Rămâi conectat

Politică Administrație

PRU Alba și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare. Cristian Radu deschide lista pentru Camera Deputaților

Ziarul Unirea

Publicat

în

Organizația din Alba a Partidului România Unită și-a stabilit candidații la alegerile parlamentare din 11 decembrie. Listele pentru Camera Deputaților și Senat sunt deschise de doi consilier locali din Sebeș – Cristian Radu și Ovidiu Cătălin Lupu.

Radu Cristian01Pe lista pentru Camera Deputaților se mai află: Cristian Traian Cristea (viceprimarul comunei Avram Iancu), Nicolae Oniga (consilier local în Sâncel), Alexandru Andrei Țoțonea, Constantin Bogdan Popescu, Ana Maria Coman (consilier local în Sebeș) și Ioan Dragomir (consilier local în Ohaba).

Lista pentru senat este continuată cu Cosmin Nicolae Medrea, Marius Salău și Cristian Paul Cioran.

”Trebuie să mergem mai departe. Viața ne-o clădim așa cum putem în funcție de deciziile și hotărârile pe care le iau alții peste capul nostru. Poate de prea multă vreme am așteptat soluții de la cei pe care i-am ales și care s-au dovedit fără excepție, de fiecare dată, o mare deziluzie. Tocmai de asta am vrut să mă implic și o fac în fiecare zi în comunitatea mea din Sebeș. Astăzi, oamenii de acolo au un consilier local care alături de echipa sa se bate pentru ei. În momentul ăsta, sebeșenii au cui să își spună doleanțele. Ei știu că nu sunt doar ascultați ci și ajutați. Tocmai de asta, am decis să merg mai departe. Sebeșul, județul Alba în definitiv, are nevoie de un om liber care să spună la București ceea ce crede cu adevărat. Să se lupte onest pentru oamenii de unde el vine. Sigur, cu o floare nu faci primăvară dar măcar schimbi peisajul mohorât și trist din politica județeană și asta e deja un început. Pentru că eu vreau ca lucrurile bune pentru Sebeș, pentru Alba, să se petreacă acum, voi candida din partea PRU la Camera Deputaților, voi deschide această listă în județul nostru. De undeva trebuie pornit. Am început să mișcăm în bine lucrurile în orașul nostru, o vom face și în județ și mai departe. Schimbarea adevărată a început deja!”, a declarat Cristian Radu, președintele PRU Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ciuruleasa va avea 16 containere pentru colectarea deșeurilor: Licitația pentru un centru de colectare prin aport voluntar, lansată în SEAP Comuna Ciuruleasa a lansat licitația pentru centrul de colectare a deșeurilor prin aport voluntar. Proiectul, de peste 2 milioane de lei, cuprinde 16 containere pentru colectarea deșeurilor provenite de la gospodării sau instituții. Construcția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea