Rămâi conectat

Curier Județean

Proprietarii de pensiuni din Munții Șureanu solicită o nouă întâlnire cu reprezentanții CJ Alba, pe tema realizării drumului spre Poarta Raiului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Asociația Turistică  Munții Şureanu solicită Consiliului Județean Alba o nouă întâlnire  pe tema realizării drumului de acces spre Domeniul Schiabil Șureanu. Reprezentanții asociației spun că singura șansă este aplicarea pentru fonduri europene prin POR 2014-2020, care expiră în luna noiembrie a acestui an și doresc să vadă stadiul proiectului realizat până în prezent. Întâlnirea este programată miercuri, ora 10.00, la Pensiunea Karlhof din Sebeș.

Citiți și FOTO: Fierbinţeli în plină iarnă, drumul turiştilor spre Domeniul Schiabil Şureanu trece prin purgatoriul administrativ, legal şi financiar tripartit CJ Alba – investitori – Romsilva!

Mai jos, comunicatul de presă trimis pe adresa redacției:

Unica şansӑ pe termen scurt şi mediu de realizare a drumului de acces în zona Luncile Prigoanei și Poarta Raiului pentru Domeniul Schiabil Şurianu, ca deziderat major unic de dezvoltare a infrastructurii turistice a judeţului Alba, este Programul Operațional Regional 2014 – 2020, Axa prioritarӑ 6 – Îmbunӑtӑţirea infrastructurii rutiere de importanţӑ regionalӑ.

Aceastӑ ocazie unicӑ pe care Consiliul Județean Alba o are, dacӑ doreşte într-adevӑr dezvoltarea acestei zone turistice, expirӑ în data de 16.11.2016, ora 12:00.

Pentru acest scop, Asociația Turistică  Munții Şurianu insistӑ în stabilirea unei întâlniri cu factori responsabili din Consiliul Județean Alba pentru data de 20.07.2016 ora 10:00, la Pensiunea Karlhof din Sebeș, pentru a verifica stadiul proiectului realizat pânӑ în prezent.

Cu deosebit interes,

ASOCIAŢIA TURISTICĂ MUNŢII ŞUREANU”

Citiți și FOTO, ȘTIREA TA: Drum transformat în mocirlă. Proprietarii de pensiuni de la Poarta Raiului, nevoiți să-și anuleze rezervările

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta

Unirea Ziarul

Publicat

în

Update/ Bărbat decedat în localitatea Boz. A căzut pe stradă în timp ce mergea cu bicicleta. A fost solicitată intervenția unui elicopter SMURD Echipajul SMURD din cadrul Secției de pompieri Sebes a fost solicitat să intervină în localitatea Boz pentru acordarea primului ajutor, unui barbat de aproximatic 50 ani, căzut cu bicicleta, inconștient. La sosirea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea