Rămâi conectat

Curier Județean

Proiect CL Sebeş: Construirea unei capele mortuare în localitatea Petreşti

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Parohia Ortodoxă Petreşti solicită Consiliului Local al Municipiului Sebeş construirea unei capele mortuare în localitatea Petreşti. Un proiect de hotărâre din şedinţa de mâine a CL Sebeş prevede aprobarea avizului prealabil de oportunitate pentru documentaţia PUD a construirii unei capele mortuare din Petreşti, Valea Sebeşului.

Reprezentantul Parohiei Ortodoxe Petreşti este preotul Coman Alexandru care a obţinut prin acceptul Primăriei Municipiului Sebeş a şi a CL Sebeş în anul 2012 o suprafaţă de 2.000 mp destinată construirii capelei mortuare. Pentru începerea lucrărilor în acest an s-a solicitat Consiliului Local al Municipiului Sebeş suma de 60.000 lei alocată în două etape.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir, acțiune de ecologizare pe Râul Mare, Râul Mic și Valea Grușerii: ”De la an la an tot mai puțin gunoie” Motocicliștii ”Lupii Sigidavei” din Cugir au organizat duminică, 21 aprilie 2024, o nouă acțiune de ecologizare, în mai multe zone din oraș. Spre surprinderea bikerilor, în zonele pe care aceștia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea