Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

PROIECT: 3.000 de lei din bugetul local al municipiului Alba Iulia pentru tipărirea cărții ”Slujire și dăruire – Episcopul Emilian Birdaș” semnată de preotul Petru Pleșa

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Consilierilor locali din Alba Iulia li se propune să aprobe, în ședința de săptămâna viitoare, alocarea sumei de 3.000 de lei din bugetul local, pentru tipărirea cărții ”Slujire și dăruire – Episcopul Emilian Birdaș” semnată de preotul Petru Pleșa.

cartePotrivit raportului de specialitate, în schimbul finanțării, autorul se obligă să predea către primărie un număr de 10 exemplare din respectiva lucrare.

”Dl. Petru Pleșa a fost preot la Parohia Sf. Ap. Petru și pavel și Sf. Mucenic Emilian Mărturisitorul din Alba Iulia. Timp de 32 de ani a slujit în catedrala Reîntregirii (Încoronării) din Alba Iulia. Lucrarea propusă, a cărei tipărire urmează a fi susținută financiar, cuprinde numeroase amintiri din perioada cât pr. Petru Pleșa a slujit cu Episcopul Emilian și a fost martor al eforturilor, greutăților și implicării duhovnicești. Această lucrare se dorește a se publica în anul 2016, an în care se împlinesc 40 de ani de la instalarea ca episcop ortodox de Alba Iulia, respectiv 20 de ani de la decesul acestuia”, se arată în raportul de specialitate care însoțește propiectul de hotărâre a consiliului local.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea