Rămâi conectat

Ştirea zilei

Proiect: 2 lei/oră pentru un loc de parcare în Cetatea Alba Carolina. Primăria așteaptă observațiile și sugestiile albaiulienilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

taxa-parcare-cetate001Primăria municipiului Alba Iulia – Serviciul Poliţia Locală, în spiritul transparenţei decizionale, informează publicul interesat cu privire la elaborarea unui proiect de hotărâre privind aprobarea Regulamentului de Organizare şi Funcţionare a Sistemului de Parcare cu Plată în Cetatea Alba Carolina.

Etapa de consultare a populaţiei se desfăşoară până în data de 25 iulie 2014, perioadă în care se așteaptă observaţiile şi sugestiile albaiulienilor, în scris, la sediul Primăriei municipiului Alba Iulia, str. Calea Moţilor, nr. 5A, camera 8 – Registratura.

Regulamentul de Organizare şi Funcţionare a Sistemului de Parcare cu Plată în Cetatea Alba Carolina, reprezintă cadrul juridic care defineşte raporturile dintre Municipiul Alba Iulia şi deţinătorul autovehiculului care ocupă temporar un loc de parcare. Acesta cuprinde normele care trebuiesc respectate de către conducătorii autovehiculelor care parchează în interiorul Cetăţii, în spaţiile pentru care au primit accesul.

Vor fi puse la dispoziție 247 locuri de parcare pentru public și 10 locuri de parcare pentru autovehiculele persoanelor cu handicap.

Vizitatorii vor achita un tarif de 2 lei/oră pentru un loc de parcare, contravaloarea calculându-se automat în funcţie de durata de staţionare; intervalul minim de staționare este de 60 de minute.

Accesul autovehiculelor se efectuează prin sistemul de bariere montate pe strada Unirii și este permis doar pentru autovehiculele cu masa maximă totală autorizată sub 3,5 tone. La intrarea în Cetatea Alba Carolina se află o barieră de acces şi o unitate prevăzută cu un dispozitiv de eliberare tichet cu cod de bare.

Orarul de funcţionare a sistemului de taxare pentru staţionarea în parcare este de luni-duminică, în intervalul orar 00.00 – 24.00

Sumele rezultate din plata tarifului de acces cu autovehiculele în Cetatea ALBA CAROLINA se vor încasa de Serviciul Public Administrarea Patrimoniului Local şi constituie venit la bugetul local.

Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot găsi proiectul de hotărâre AICI


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Adolescentă de 19 ani din Cugir agresată în scara unui bloc de un tânăr: Cugireanul, reținut de polițiști Polițiștii din Cugir au reținut un tânăr de 19 ani din oraș după ce acesta ar fi agresat, în scara unui bloc, o tânără de aceeași vârstă. A deranjat liniștea și ordinea publică. La data de 23 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea