Rămâi conectat

Actualitate

Prognoza Meteo: Vremea se menține bună. La munte, vor cadea lapoviță și ninsori

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vremea intră într-un proces treptat de încălzire, astfel încât, la finalul săptămâni se vor înregistra medii ale temperaturilor diurne de aproximativ 10 grade.

Temperaturile minime vor avea valori medii de 1…2 grade în primele nopţi, iar în restul intervalului vor fi în general negative, până la -6 grade, pe 6 şi 7 februarie.

Începând cu data de 9 februarie va creşte din nou probabilitatea pentru apariţia precipitaţiilor slabe, îndeosebi sub formă de ploaie.

Marti, vremea se incalzeste, astfel ca temperaturile maxime se vor incadra intre 6 si 16 grade – cele mai ridicate valori termice fiind in vest-, iar cele minime se vor situa intre -5 grade in depresiunile Carpatilor Orientali si 8-9 grade in Dealurile Banatului.

Miercuri și joi temperaturile vor scădea din nou, pentru ca începând de vineri vremea să se încălzeazcă din nou.

In zonele din vest, nord-vest si centru va ploua pe arii restranse, iar in regiunile montane inalte vor cadea lapovita si ninsori. Se va semnala ceata in zonele joase de relief, dimineata si noaptea. Vantul va avea unele intensificari in vest si la munte, unde rafalele pot depasi local 60 km/h.

sursa ANM


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea