Rămâi conectat

Ştirea zilei

Producătorul de mezeluri Agra’s – vânzări de 10 milioane euro în magazine proprii şi restaurante. Exportul a scăzut cu 20%, fiindcă românii au început să se obişnuiască cu pro­du­sele de acolo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Producătorul de mezeluri Agra’s din județul Alba a înregistrat în primul semestru din acest an vânzări de 10 milioane euro în magazine proprii şi restaurante, mai mari cu 12% faţă de perioada similară a anului trecut, potrivit oficialilor companiei. Exportul a scăzut cu 20%, fiindcă românii au început să se obişnuiască cu pro­du­sele de acolo. Compania este controlată de antreprenorii locali Dan Sărmăşan şi Sanda Stîncel.

„Vânzările de mezeluri au fost în creştere în primul se­mestru pe fondul consumului mai mare de pe piaţa locală. La export (Italia, Spania) avem o scădere cu 20% a cererii dat fiind că românii au început să se obişnuiască cu pro­du­sele de acolo, însă am vândut mai mult în cele zece maga­zine pe care le deţinem în Alba Iulia“, a de­clarat pentru ZF Dan Sărmăşan, preşedintele consi­liu­lui de administraţie al companiei, care controlează 50% din acţiunile Agra’s.

Anul trecut, compania a avut afaceri de 16,6 mil. euro, iar pentru acest an şi-a bugetat un rulaj de 20 mil.euro.

Producătorul de mezeluri Agra’s vinde mezelurile prin propria reţea de distribuţie, formată din zece ma­ga­zine, în hoteluri şi restaurante din Bucureşti, dar şi în ma­ga­zine din alte zone, precum Prahova sau Dâmboviţa şi la export, în ţări precum Spania, Italia şi Cipru. Com­pa­nia a intrat şi pe piaţa de retail în 2010, când a deschis pri­mele magazine.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea