Rămâi conectat

Ştirea zilei

Producătorul de carne Elit din Cugir, aflat în insolvență din 2014, este la un pas de a ieşi din reorganizare, având un profit de 8 milioane de euro la afaceri de 75 milioane de euro

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Procesatorul de carne Elit din Cugir, controlat de antreprenorul român Dorin Mateiu, 49 de ani, a intrat în insolvenţă în anul 2014.   Îndeplinind acum toate criteriile pentru a reveni la activitatea normală, firma este la un pas de a ieşi din procedura de reor­ganizare.

„Ca urmare a achi­tării integrale de către de­bitoare a sumelor pre­văzute în planul de reor­ganizare, administratorul ju­diciar depune prezen­tul ra­port de închidere a pro­cedurii de reorganizare a debitoarei Elit SRL şi solicită con­statarea în­de­plinirii planului de reor­ganizare, (…) să se dispună închiderea proce­durii insolvenţei, având în vedere că debitoarea şi-a îndeplinit toate obli­ga­ţiile de plată asumate în planul de re­or­ganizare iniţial cu modi­fi­cările ulterioare apro­bate“, se arată în raportul din Buletinul Procedurilor de Insolvenţă (BPI).

Acum, produ­că­to­rul de carne tre­buie să ob­ţină apro­barea tri­bunalului unde este des­chis do­sa­rul pentru a ieşi din procedura de reorganizare.

Elit Cugir a intrat în insolvenţă la propria cerere în a doua jumă­tate a anului 2014, acesta fiind şi singurul an în care compania a avut pierderi. Anul trecut, Elit a raportat afaceri de 75 mil. euro la un profit de aproape 8 mil. euro.

Sursa: zf.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Georgiana Pavelescu, o tânără din Alba, ambasadoare a cântecului popular de pe Valea Sebeșului, la „Primăvara românească la Bruxelles” Georgiana Pavelescu, o tânără originară de pe Valea Sebeșului, județul Alba, a fost weekend-ul trecut ambasadoarea Cântecului Popular Românesc în cadrul evenimentului „Primăvara românească la Bruxelles”, eveniment prin care Europarlamentarul PSD, Victor Negrescu, continuă an de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea