Rămâi conectat

Ştirea zilei

Procurorul Augustin Lazăr este noul șef al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Noul procuror general al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia. este Augustin Lazăr care, potrivit rezultatelor anunțate de Consiliului Superior al Magistraturii, a obținut cea mai mare notă la examenul pentru numirea în funcții de conducere a procurorilor, organizat în perioada 21 septembrie – 12 decembrie.

Pentru a obține funcția deținută până în prezent de procurorul Vasile Luha, la concurs s-au înscris 3 candidați, rezultatele fiind următoarele: Augustin Lazăr – procuror general adjunct la Parchetul Curții de Apel Alba – media generală 9,12, Liana Boer de la DNA Alba – media 8,47 și Valentin Trif de la DNA Alba – media 6,99.

O altă funcție vacantă scoasă la concurs în Alba a fost cea de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru care, însă, nu s-a înscris niciun candidat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești

Ziarul Unirea

Publicat

în

Spații noi de joacă la grădinițele din Câlnic: Prichindeii, fascinați de căsuțele parca desprinse din povești Grădinițele din comuna Câlnic au fost dotate cu spații noi de joacă, a anunțat primarul Lucian-Tiberiu Bodea. Bucuria prichindeilor a fost pe măsură, aceștia fiind fascinați de căsuțele desprinse parcă din povești. Citește și: FOTO Loc de joacă ”ca în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea