Rămâi conectat

Politică Administrație

Probleme în PSD. Ce procent are Victor Ponta în sondajele interne și cine e pe locul 2

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

PontaSondajele interne ale PSD arată că prezidențiabilul Victor Ponta nu va câștiga după primul tur alegerile din toamnă, pentru că nu va întruni pragul de 50%+1.

“Victor are undeva la 46-47%”, au declarat surse din conducerea PSD, site-ului stiripesurse.ro. “A spus că e pe primul loc înaintea tuturor. Înțeleg că pe locul 2 e Iohannis, dar la distanta”, spun sursele citate.

“Treaba mea e ca noi nu avem 51%, noi avem 40%. Putem sa ridicam la 45%, dar 6 procente sunt enorme. Nu știu ce va ridica și Tăriceanu….Acolo e beleaua, că dacă faci calculul matematic, vor candida mulți, dar toți sunt pe dreapta, știi? Dacă aia tot se unesc și matematic se duc voturile acolo, ești pierdut, ca d-asta se și bat ei pe candidatura, că se vad președinți, zic ‘Frate, eu ies președinte cu 15%”, că vin ceilalți și mă susțin”, a relatat un lider PSD, site-ului sus menționat

Aceste evaluări interne nu-i plac lui Victor Ponta. Șansa pentru organizațiile PSD, spun sursele citate, este că dreapta este fărâmițată.

“Nu câștigam că suntem noi buni, ci că sunt aia pilaf, asta e șansa noastră cea mai mare, ca Băsescu nu mai poate să dea mesaje în momentul ăsta, s-a ales cu scandalul asta cu țiganii, e cu ei pe cap, PNL îl are pe Crin care nu știe ce vrea, Iohannis n-are substanță, nea Vasile nu are ce sa facă cu Predoiu, Cristian Diaconescu nu știu ce caută în jocul asta”, au declarat surse din partid pentru stiripesurse.ro.

Situația electorală a PSD a fost dezbătută de liderii partidului în ședința informală din Orăștie și perspectivele ridică multe semne de întrebare pentru candidatul la președinție, scrie site-ul citat.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea