Rămâi conectat

Sport

Printr-un memoriu trimis Comisiei de Disciplină a AJF Alba, Viitorul Sântimbru solicită sancţionarea antrenorului Remus Ţălnar (Olimpia Aiud)

Dan HENEGAR

Publicat

în

Scandalul iscat miercuri, la partida de juniori A1, dintre Viitorul Sântimbru şi Olimpia Aiud, scor 1-2, meci în care antrenorul Remus Ţălnar (Olimpia) a sunat la „112”, după un conflict verbal cu o parte dintre supoterii locali a provocat reacţia oficială a clubului Viitorul Unirea Alba Iulia - Viitorul Santimbru 50Sântimbru. Acesta a înaintat un memoriu către Comisia de Disciplină a AJF Alba, prin care solicită sancţionarea lui Remus Ţălnar, considerat persoana vinovată pentru declanşarea episodului tensionat.

Citeşte şi:  Scandal la Sântimbru: antrenorul Remus Țălnar (Olimpia) a avut un conflict verbal cu suporterii locali!

În cele ce urmează vă prezentăm memoriul depus de Viitorul Sântimbru, referitor la cazul mai sus menţionat.

 

A.S. VIITORUL SANTIMBRU
MEMORIU
In atentia Comisiei de Disciplina a AJF Alba

Clubul AS Viitorul Sintimbru, prin prezentul memoriu, aduce la cunostinta Comisiei de Disciplina urmatoarele fapte:
In data de 23.09.2015, pe stadionul din Galtiu s-a disputat partida de juniori A1 dintre echipa noastra si Olimpia Aiud. Cu cateva minute inainte de terminarea jocului, la scorul de 2-1 in favoarea Olimpiei Aiud, antrenorul echipei oaspete, Talnar Remus, a adresat jigniri unui grup format din oameni de ordine, majoritatea parinti ai juniorilor nostri, fara a fi provocat in vreun fel si fara a fi intrat in vreun conflict prealabil cu cei prezenti. Temandu-se de reactia celor jigniti, susnumitul a alergat in teren, in timp ce jocul era in plina desfasurare, pe latura de teren opusa bancilor de rezerve. Ajuns undeva la centrul terenului, a fost observat de arbitrul de centru, care l-a eliminat, trimitandu-l in tribuna. Acest lucru nu s-a intamplat, susnumitul ramanand in teren, cu telefonul mobil la ureche, amenintand ca va suna la 112. La insistentele arbitrului, a parasit incinta terenului, alergand pe drumul spre Coslariu si sunand presa pentru a se plange ca a fost agresat.
Toti cei prezenti la meci, din partea echipei gazda, au avut, pana in momentul jignirilor, o atitudine civilizata atat cu jucatorii cat si cu oficialii echipei oaspete. Mentionam ca susnumitul nu a fost atins sau lovit de nici unul din cei prezenti la meci, totul rezumandu-se la un schimb de replici intre cei jigniti si cel care a jignit. Totodata, trebuie subliniat faptul ca susnumitul si-a amenintat si injurat proprii jucatori, pe toata durata meciului, fapt ce nu poate face cinste unui antrenor la acest nivel.
In urma apelului susnumitului, la stadion a sosit un echipaj de politie care a efectuat cercetari in vederea solutionarii cazului. Echipa oaspete a parasit stadionul fara evenimente deosebite si fara a fi necesara interventia echipajului fortelor de ordine publica.
Va rugam sa analizati cele prezentate si sa luati masuri disciplinare asupra antrenorului Talnar Remus, pentru atitudinea si faptele reprobabile comise in timpul acestui meci, care afecteaza negativ imaginea clubului nostru.

Santimbru, 23.09.2015 AS Viitorul Santimbru
Presedinte,
Adrian Hulea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea