Rămâi conectat

Ştirea zilei

Principiile din citate celebre care îi guvernează viaţa primarului Gheorge Damian, exclus din PSD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gheorghe Damian - primar CiugudFiecare dintre noi ne-am creat în viaţă o scală de valori, principii şi credinţe după care ne ghidăm atunci când vrem să întreprindem ceva. Este absolut necesară descoperirea valorilor morale şi fructificarea capacităţilor acestora. În procesul de dezvoltare personală trebuie să ne cunoaştem cât mai bine valorile, deoarece ele sunt cele care ne plasează în timp şi spaţiu şi datorită lor luăm deciziile şi ne alegem drumul în viaţă .

În societatea de astăzi tot mai mult avem nevoie să ştim că există exemple de urmat, oameni care au excelat prin calităţile lor profesionale, puse în slujba societăţii.

Privind nu departe, la doar 10 kilometri de Alba Iulia, îl găsim pe Gheorghe Damian, primarul comunei Ciugud. O comună exemplu de dezvoltare armonioasă, de gestionare inteligentă a resurselor şi atragere iscusită a finanţărilor. Se spune că omul sfinţeşte locul, iar omul acestor locuri este chiar cel care administrează comuna.

Mulţumind oamenilor care îl susţin necondiţionat şi pe care îi numeşte simplu prieteni, Gheorghe Damian a împărtăşit tuturor, pe pagina personală de socializare, câteva citate care îi guvernează viaţa şi activităţile întreprinse.

Citeşte şi: Mesajul primarului din Ciugud, Gheorghe Damian, după ce a fost exclus din PSD Alba: „Sunt un om legat sufleteşte de PSD şi nu doresc să fiu scos pe uşa din spate. Voi ataca această decizie”

“Profesionalismul e mentalitatea care desăvârşeşte îndemanarea. (Dan Surducan)

Fiindcă tot ce spunem şi facem este doar extensia şi umbra sufletelor noastre, influenţa noastră este determinată de calitatea fiinţei noastre. ( Dale E. Turner)

Umorul e acea calitate care face celelalte valori să zâmbească. (Alexandra Mihalache)

Florile fac întotdeauna oamenii mai buni, mai fericiţi şi mai de ajutor; ele sunt raze de soare şi medicament pentru suflet. (Luther Burbank) Pera Novacovici, Impulsul pentru vocația ta -fragmente-

Atitudinea este un factor decisiv în creşterea calităţii vieţii. Ai o putere uriaşă de care probabil nu ştii. Atitudinea ta. Viaţa îţi poate arunca multe provocări în cale însă tu alegi atitudinea cu care întâmpini tot ce ţi se întâmplă. Iar asta va face diferenţa. Atitudinea pe care o adoptăm faţă de o anumită problemă este cheia succesului sau eşecului nostru. Atitudinea pe care o ai în faţa obstacolelor te va ajuta sau nu să treci la următorul nivel. Depinde doar de tine!

Când eşti fericit, poţi observa oportunităţi care până atunci nici nu le-ai zărit. Totul ţine de atitudinea ta faţă de situaţiile actuale.

Vocaţia este aventură şi călătoria vieţii orientată spre interior, nu spre exterior.

Cum te tratează ceilalţi este doar o reflexie acurată a modului în care TU te tratezi pe tine. Ai grijă la atitudinea pe care o ai faţă de propria persoană!

Învaţă a zâmbi şi când plouă afară. Învaţă a-ţi păstra speranţa şi când lucrurile iau o întorsătură neaşteptată pentru că momentele bune cu cele mai neplăcute alternează. Învaţă a ajuta fără a aştepta ceva în schimb. Învaţă a preţui ceea ce ai acum. Învaţă a mulţumi celor care îţi sunt aproape. Învaţă a iubi omul, nu portretul pe care i l-ai zugrăvit tu în mintea ta. Învaţă a lăsa în spate trecutul pentru a face loc prezentului. Învaţă să fii tu, să te accepţi cu bune şi cu rele. Învaţă să ai încredere în propriile forţe şi nu te subestima. Învaţă să-ţi reaminteşti că eşti om şi că timpul tău are o limită pe acest Pământ. Învaţă să te bucuri.

Nu ai nicio putere asupra percepţiei pe care oamenii o au asupra ta. Când hoţul se întâlneşte cu sfântul, hoţul vede doar buzunarele. Deci, merită să faci cel mai mic efort să convingi pe cineva despre cine eşti şi ce intenţii ai? Când tu eşti împăcat cu tine însuţi, vocea celor din jur amuţeşte. Fiecare te va vedea conform treptei de evoluţie pe care se află şi singurul tău obiectiv ar trebui să fie să îţi faci treaba bine şi să nu risipeşti energie căutând aprobarea sau validarea celor din jur. Numai de bine!”, sunt cuvintele omului Gheorghe Damian.

Citeşte şi: PSD Alba își face harachiri: Gheorghe Damian, cel mai bun primar din PSD, și consilierul județean Ioan Florea, EXCLUȘI din partid


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba!

Unirea Ziarul

Publicat

în

Alegeri locale 2024: BEC a ANULAT (desființat), ca NELEGALE constituirea birourilor electorale din județul Alba! Biroul Electoral Central a deființat astăzi, prin hotărârea nr. 34, constituirea Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 1 Alba și a birourilor de circumscripție municipale, orășenești și comunale din Județul Alba. Practic întreaga procedură de constituire a birourilor electoarele din […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea