Rămâi conectat

Actualitate

Principele Nicolae (Nicholas de Roumanie), nepotul Regelui Mihai, se însoară cu o româncă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Nicholas de Roumanie Medforth Mills, nepotul Regelui Mihai, a anunțat luni că a cerut-o în căsătorie pe Alina Maria Binder, nunta urmând să aibă loc în vara anului 2018.

„Îmi face o deosebită plăcere să anunț logodna mea cu domnișoara Alina Maria Binder. Cererea în căsătorie a fost făcută în luna iunie a acestui an, în timpul vacanței pe care am petrecut-o împreună în Cornwall, Marea Britanie”, a scris Nicholas de Roumanie pe pagina lui de Facebook.

Nepotul Regelui Mihai susține că partenera lui este „o persoană foarte specială”, precizând totodată că își dorește o căsnicie așa cum au avut bunicii săi.

„Dintotdeauna am privit cu admirație și respect căsnicia bunicilor mei și aceasta îmi doresc să fie un drept exemplu pe care Alina și cu mine să-l urmăm în căsnicia noastră. Am cerut acordul părinților domnișoarei Binder, aceștia dându-ne încuviințarea și bucurându-se alături de noi. De asemenea, am împărtășit fericita veste bunicului meu, Majestatea Sa Regele Mihai, și familiei. Suntem încântați că am primit binecuvântările și mesajele lor de felicitare”, a mai scris Nicholas de Roumanie.

Nicholas de Roumanie Medforth Mills spune că a cerut-o în căsătorie în urmă cu o lună, în timpul vacanţei pe care au petrecut-o în Marea Britanie. Fostul principe mai spune ca a privit întotdeauna cu admiratie şi căsnicia bunicilor sai, pe care doreste sa o ia exemplu.

Nicolae are 32 de ani şi a intrat în atenţia opiniei publice în 1992, când l-a însoţit pe Regele Mihai, în prima vizită în România, după exilul impus de regimul comunist.

În urmă cu doi ani, lui Nicholas i-a fost retras titlul şi a fost exclus din linia de succesiune la Tronul României, fără o explicaţie clară.

Sursa: agerpres.ro, digi24.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea