Rămâi conectat

Politică Administrație

Primarul Dorin Nistor va primi la Sebeş vizita unei delegaţii din landul german Brandenburg

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Luni, 19 iunie 2017, primarul Municipiului Sebeş, domnul Dorin Nistor, va primi vizita unei delegaţii germane de nivel înalt formate din: doamna Anne Quart, Secretar de Stat pentru Afaceri Europene în cadrul Ministerului Justiției, pentru Europa și Protecția Consumatorilor, doamna Judith Urban, Consulul Germaniei la Sibiu, domnul Paul Biedermann, Responsabil pentru politica economică și financiară europeană, dezvoltarea strategiilor, internaționalizare în cadrul Ministerului Justiției, pentru Europa și Protecția Consumatorilor, doamna Birgit Schliewenz, reprezentant al Landului Branderburg în Regiunea Centru și domnul Klaus Peter Krueger, reprezentant ManCom GmbH, coordonator din partea germană pentru relaţiile de parteneriat.

Întâlnirea face parte din programul vizitei oficiale de informare privind Proiectele finanţate prin Programul Operaţional Regional, în Regiunea Centru, a doamnei Anne Quart, Secretar de Stat pentru Afaceri Europene, Landul Brandenburg, vizită care se va derula în perioada 18-21 iunie 2017, la invitaţia Agenţiei de Dezvoltare Regională Centru, în contextul unui parteneriat de 15 ani dintre Regiunea Centru şi landul german.

Temele abordate în cadrul întâlnirii cu reprezentanţii municipalităţii Sebeş vor viza o prezentare a celor mai semnificative aspecte privind dezvoltarea Sebeşului și potenţialul său economic, demografic şi cultural, cu accent asupra investiţiilor prioritare pentru care echipa primarului Dorin Nistor va solicita finanţare nerambursabilă prin Programul Operațional Regional 2014 -2020. Programul delegaţiei va continua cu o vizită la biserica evanghelică din oraş şi cu o întâlnire cu elevii și personalul didactic de la Liceului German din Sebeş.

Rezultatele unor astfel de acţiuni se înscriu în demersurile active ale municipalităţii Sebeş de a realiza parteneriate durabile cu autorităţi locale din statele europene, de a accesa fonduri nerambursabile pentru dezvoltare, de a facilita schimburi de bune practici, experienţa germană fiind benefică în contextul investiţiilor şi proiectelor care vor fi derulate în perioada imediat următoare în beneficiul comunităţii locale.

Compartimentul Relaţii Publice şi Comunicare, Primăria Municipiului Sebeş

FOTO: Edi Schneider


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa

Bogdan Ilea

Publicat

în

Grădiniță nouă la Sebeș, în cadrul Școlii Gimnaziale nr. 2: Câte grupe și ce capacitate urmează să aibă creșa Un proiect de hotărâre din data de 15 aprilie, 2024, al primăriei Sebeș, prevede „Transformare imobil fostă centrală termică -Municipiul Sebeș, în Creşă”, ca nivel antepreșcolar în cadrul Școlii Gimnaziale nr 2. din Sebeș. Având în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea