Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Teiuş a reziliat contractul de colectare a gunoiului menajer cu SC SALPREST ALBA SRL. Recomandări pentru locuitorii oraşului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria oraşului Teiuş a anunţat în decursul zilei de miercuri că reziliat contractul de colectare a gunoiului menajer cu Salprest SRL.

Cauzele care au dus la încetarea contractului sunt refuzul sistematic de a colecta gunoiul menajer, ţinând cont de neîndeplinirea obligaţiilor contractuale faţă de cetăţenii oraşului, instituţii, respectiv agentţii economici de pe raza oraşului.

„Vom depune toate eforturile pentru găsirea, în condiţiile legii a unui operator de salubrizare şi vom reveni cu amănunte în măsura în care vom cunoaşte noi date,” au precizat reprezentanţii Primăriei.

Până la reluarea colectării de către un nou operator, autorităţile fac apel la cetăţeni să-şi păstreze în continuare gunoiul menajer în gospodărie, în pubele sau saci rezistenţi, asigurând că se face tot posibilul pentru rezolvarea acestei delicate şi grave probleme a comunităţii din Teiuş.

Locatarii blocurilor de locuinţe din Teiuş vor depune gunoiul în ţarcurile special amenajate, folosind saci rezistenţi, iar agenţii economici din zonă, vor depozita gunoiul menajer şi ambalajele numai în recipienţii şi sacii proprii.

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

VIDEO ”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

”Prietenii lui Azor”, apel disperat pentru un cățel lovit de mașină pe autostrada A10 Sebeș-Turda: ”Plânge rău când îi sunt atinse picioarele!” Asociația ”Prietenii lui Azor” au lansat un apel pentru salvarea unui cățel ajuns în adăpostul public din Alba Iulia, care are nevoie urgent de consultații și intervenții chirurgicale. Patrupedul a fost lovit de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea