Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Sebeș așteaptă finanțare de la Guvern pentru a construi două blocuri pentru medici, magistrați, polițiști sau dascăli

Dragoş Suciu

Publicat

în

Primăria municipiului Sebeș cere finanțare de la Guvern pentru a construi 42 de apartamente în care ar urma să locuiască  gratuit angajați ai Ministerului Sănătății, Justiției, de Interne sau Educației.

primaria-municipiului-sebes-si-centrul-orasului-fotografie-aerianaPrimarul municipiului Sebeș, Dorin Nistor, a declarat miercuri în cadrul unei conferințe de presă că este nevoie de două astfel de imobile întrucât la primărie au fost depus 56 de cereri în acest sens, solicitările fiind venite din partea mai multor categorii profesionale.

”Există un program prin Ministerul Dezvoltării. Noi am pus la dispoziție o suprafață de teren să se construiască două blocuri pentru 42 de apartamente. Solicitări sunt și din partea oamenilor din Justiție, și din partea celor care lucrează în Ministerul de Interne, chiar din învățământ, solicitări sunt în jur de 56 de cereri depuse la primărie. Cumva se justifică și o astfel de investiție. Nu știm când vom obține un răspuns, oricum, indiferent că vom obține favorabil sau nefavorabil noi tot trebuie să…”, a spus Dorin Nistor.

Inițial, primarul din Sebeș a fost întrebat de jurnaliști, în cadrul conferinței de presă, organizată la spital, dacă oferă cazare medicilor, așa cum se întâmplă în alte orașe.

”Nu s-au construit apartamente pentru medici. Administrația nu a avut un obiectiv în a investi în astfel de locuințe. Acum noi am activat și un astfel de program. Am depus un proiect, sperăm să obținem finanțare să construim blocuri, două imobile pentru locuințe colective și să le folosim și pentru oameni care lucrează în sistemul medical. Să le oferim ca locuințe de serviciu, să fim atractivi și din acest punct de vedere. Suntem conștienți că dacă vrem să avem medici în continuare trebuie să găsim o soluție pentru ei și din punctul acesta de vedere”, a spus Dorin Nistor.

La Spitalul Municipal Sebeș în 2016 au venit trei medici noi.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea