Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Sebeș a depus plângere penală împotriva lui Nicolae Matei, pentru distrugerea Bazei Sportive Parcul Arini

Ziarul Unirea

Publicat

în

ariniLa Parchetul de pe lângă Judecătoria Sebeș a fost depusă o plângere penală împotriva lui  Nicolae Matei, administrator special al SC Nichi Ardeal Construct SRL și Expert insolventa SPRL Deva :,, care se face vinovat de neîndeplinirea atribuțiilor prevăzute de lege, de neefectuarea demersurilor privind radierea ipotecii și scoaterea bunurilor de la masa credală și de neconservare și paza bunurilor, proprietatea municipiului Sebeș, care au făcut obiectul Sențintei nr 1843/CAF/2014.” 

Așa după cum se poate observa, din fotografiile postate chiar de Nicolae Matei, bunurile care încă nu au fost predate Primăriei Sebeș, se află într-o accentuată stare de degradare. (Vezi foto).

Menționăm că instanța de judecată a OBLIGAT  Primăria Sebeș să preia Baza Sportivă din Parcul Arini și să plătească suma de  1.247.067,49 lei. Primăria Sebeș a făcut o nouă expertiză, după distrugere, care este mai mică decât cea inițială, cu aproximativ 300.000 de lei”.

Biroul de presă al Primăriei Sebeș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea