Rămâi conectat

Curier Județean

Primăria Alba Iulia vrea să amplaseze o barieră de acces auto în zona terenurilor de tenis din Cetatea Alba Carolina

Ziarul Unirea

Publicat

în

Administrația locală din Alba Iulia a lansat invitația de participare la procedura de achiziție a unei bariere de acces auto, pe care dorește să o amplaseze la punctul de acces în Cetatea Alba Carolina din apropierea postului de paza al Poliţiei Locale, de lângă terenurile de tenis.

bariera Cetatea Alba Carolina (1)”Necesitatea realizării acestui proiect rezidă din dificultăţile tot mai mari întâmpinate în protejarea unui areal din zona istorică a municipiului Albă Iulia, care a fost reabilitat prin proiecte cu finanţare din fonduri europene. În acest sens, arealul supus intervenţiei prin aceste proiecte a devenit zonă cu circulaţie preponderent pietonală. Amplasarea barierei de limitare a accesului auto îşi propune controlul caii de acces, dezvoltarea unei zone pietonale pentru protecţia zonei istorice a municipiului Albă Iulia. Limitarea propriu-zisă se va realiza printr-un sistem de control a accesului auto, de tip bariera automată cu braţ”, se arată în caietul de sarcini al achiziției.

Condiţiile tehnice specificate în documentaţie sunt: dimensiune braţ – 5 metri; regim de utilizare – mediu; tensiune de alimentare – 230 V, 50 Hz; timp de manevra (timp de închidere sau deschidere) – max. 7 secunde; unitate de control încorporată; acţionarea din telecomandă şi de la buton din postul de pază al agentului de Poliţie Locală; cheie personalizată pentru mutarea pe „manual” pentru eventualele căderi de tensiune; temperatura de operare: -200/ +55 grade C; clasa de protecţie: minim IP 44.

Ofertantul trebuie să asigure şi montajul pe amplasamentul menţionat, să pună la dispoziţie un număr de 10 bucăți telecomenzi (incluse în preţul ofertei) cu posibilitatea de le a comanda/suplimenta şi ulterior şi să asigure service post garanţie, pe o perioadă de 5 ani.

Data limită pentru prezentarea ofertei 10 noiembrie 2016 iar termenul maxim pentru finalizare a lucrării va fi de 15 zile calendaristice de la semnarea contractului.

FOTO: arhiva


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud

Bogdan Ilea

Publicat

în

INCENDIU la o locuință din Roșia Montană: Au intervenit pompierii din Abrud Un incendiu a izbucnit într-o locuință din localitatea Roșia Montană: Intervin pompierii cu trei autospeciale. Detașamentul de pompieri Abrud intervine cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autopscară pentru localizarea și stingerea unui incendiu în localitatea Roșia Montană. Secția […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea