Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primăria Alba Iulia: E-mail şi număr de telefon puse la dispoziţia albaiulienilor nemulţumiţi de deszăpezire

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Primăria Alba Iulia pune la dispoziţia albaiulienilor un număr de telefon şi o adresă de e-mail unde aceştia pot semnala orice neajuns privitor la accesul în anumite zone din oraş neacoperite încă de echipajele de deszăpezire. Astfel, cetăţenii nemulţumiţi de cum s-a acţionat pe raza municipiului, pot semnala acest lucru pe adresa de e-mail [email protected] sau la numărul de telefon 0372PRIMAR (77 46 27).

Primăria Alba Iulia anunţă, prin vocea purtătorului său de cuvânt Mihai Coşer, că prioritatea administraţiei locale a devenit ridicarea troienelor de zăpadă rezultate în urma deschiderii traficului pe arterele principale din oraş, dar şi intervenţiile pe străzile din cartiere. „În momentul de faţă se acţioneaza pe Calea Moţilor pentru transportarea zăpezii în rampă. De asemenea echipe mixte acţionează în diverse parcări de pe raza oraşului pentru utilizarea în condiţii mai bune a acestor facilităţi”, a precizat Coşer.

Ninsorile abundente căzute în ultimele zile au făcut ca traficul să se desfăşoare cu dificultate în municipiu, cu excepţia arterelor principale unde s-a intervenit relativ prompt. În majoritatea cazurilor zăpada a fost aruncată în parcările publice laterale ceea ce a dat de cap mai ales şoferilor cu maşini mici. Principala nemulţumire a cetăţenilor este legată de faptul că pe foarte multe dintre străzile secundare din municipiu s-a intervenit târziu sau nu s-a intervenit deloc. Curăţarea trotuarelor cade în sarcina proprietarilor de imobile, fie ei persoane fizice sau juridice.

Judeţul Alba se află sub o nouă avertizare cod galben de ninsori şi viscol valabil de miercuri de la ora 18.00, până joi la ora 18.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea