Rămâi conectat

Politică Administrație

Primăria Aiud prelungește Campania de Prevenție a Inimii până în 4 octombrie. Consultații gratuite pentru cetățeni și luni și marți

Ziarul Unirea

Publicat

în

aiu-preventia-inimiiPrimăria municipiului Aiud anunță că va prelungi perioada de desfășurare a campaniei de prevenție a inimii organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice până în 4 octombrie. Astfel, cetățenii pot beneficia de consultații inclusiv luni și marți.

”Datorită numeroaselor solicitări ale cetățenilor în ceea ce privește consultațiile din cadrul campaniei de prevenție demarată de Primăria Municipiului Aiud în colaborare cu doctorul Bogdan Popa, precizăm faptul că perioada în care se oferă serviciile, se prelungește până în data de 4 octombrie 2016 (respectiv luni și marți), între orele 10 -13.

Menționăm faptul că în zilele de sâmbătă și duminică nu se vor efectua consultații”, transmit reprezentanții primăriei Aiud.

Reamintim că în cadrul campaniei sunt  desfășurate activități de depistare a problemelor cardiace, având în vedere factorii de risc: hipertensiunea arterială, diabetul zaharat, obezitatea, hipercolesterolemia și alți factori de risc.

Consultul propriu zis va consta în efectuarea unei anamneze, calculul riscului cardiovascular, abordarea factorilor de risc și a videofon endoscopiei/ecocardiografiei, durata consultului fiind de minim 15 minute.

Consultațiile se vor desfășura la Centrul Social Multifuncțional pentru Persoane cu Dizabilități ( fosta centrala termică din cartierul Dallas) în perioada menționată, zilnic între orele 10.00 – 13.00 și vor fi efectuate de către doctorul Bogdan Popa.

Persoanele cu vârstă de peste 50 de ani și care prezintă riscurile precizate anterior, sunt așteptate să apeleze cu încredere la serviciile oferite.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea