Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Primar din Alba, amendat cu o sumă uriașă pentru că a purtat un tricou cu sigla partidului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Rusu Daniel, primarul comunei Șpring și candidat din partea ALDE pentru un nou mandat, a aflat, recent, că va fi amendat de BEJ cu o sumă cuprinsă între 10.000 și 50.000 de lei pentru că a purtat un tricou cu inscripția ALDE.

Daniel Rusu Primar SpringAcesta a spus că a fost înștiințat neoficial despre amenda pe care o va primi și o va contesta în instanță.

Rusu Daniel și-a atenționat colegii de partid să nu mai utilizeze materiale cu inscripții electorale pentru a nu fi amendați.

”Atentie!!!! Rog toate persoanele din staful ALDE Spring care au primit materiale rechizitorii tip tricou alb cu inscriptia ALDE sa nu le poarte in perioada campaniei electorale pentru ca pot avea soarta mea si pot fi amendati cu sume cuprinse intre 10000-50000 lei”, a scris Rusu Daniel pe Facebook.

Acesta a precizat pentru ziarulunirea.ro că a achiziționat materiale cu inscripții electorale înainte de campania electorală după ce a plecat de la PNL la ALDE pentru a-și promova noua formațiune pe care o reprezintă.

Rusu a spus că nu a știut de modificarea legii care a survenit înainte de această campanie electorală.

El opinează că sesizarea a fost făcută de Iulia Stănilă (candidat din partea PNL la Primăria Șpring) sau de tatăl acesteia.

”Sesizarea a fost facuta de ”neinfricata” candidata la primaria Spring, Stanila Iulia. Felicitari PNL …felicitari Iulia Stanila…felicitari Ion Ghenescu! Atata stiti sa faceti…doar rau!!! Asa sa va ajute Dumnezeu. Ati luat de la gura a doua fetite!!!! Frlicitari!”, a mia scris Rusu pe Facebook.

Daniel Rusu se află la al treilea mandat consecutiv.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea