Rămâi conectat

Ştirea zilei

Pricu, mesaj de după gratii: În 2-3 ani o să fiu din nou liber. Cei care vor să știe de soarta mea pot să-mi scrie

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cel mai cunoscut interlop din judeţul Alba, Raul Hancheş, zis „Pricu”, care s-a predat în urmă cu două săptămâni, a scris, joi, pe Facebook, că în 2-3 ani va fi din nou liber, iar cei care vor pot să-i scrie la Penitenciarul Arad pe numele Hanches Raul Nicolae în următoarele două săptămâni, iar apoi la Penitenciarul Aiud.

”Dupa cum cred că ați aflat, m-am predat sa-mi execut pedeapsa, iar in decursul a doi ani si jumatate/trei ani o sa fiu din nou liber si sanatos. Multumesc celor care m-au sustinut! Cei care vor sa stie de soarta mea pot sa-mi scrie in urmatoarele doua saptamani la penitenciarul Arad pe numele Hanches Raul Nicolae, iar dupa aceea voi fi transferat la penitenciarul Aiud. Sa ne auzim cu bine!”, a scris Pricu.

Urmărit internaţional de şapte ani în dosarul „Prostituate pentru VIP-uri”, Pricu a fost reţinut, la mijlocul lunii martie, de poliţiştii de frontieră din Arad, după ce, în urmă cu câteva zile, a scris pe contul său de socializare că se va predă.

Pricu a postat în 14 martie un mesaj pe contul său de Facebook în care a precizat că se va preda.

„Sunt sătul să tot fug şi voi să nu mă găsiţi. Aşa că m-am hotărât să vin acasă. Să ştie lumea că vin acasă, nu să văd la ştiri că am fost prins. Dreptatea nu mi-o dă nimeni, mi-o fac eu”, a scris acesta pe Facebook.

Pricu a părăsit România împreună cu soţia sa la mijlocul anului 2010, chiar înainte de reţinerile efectuate de poliţiştii şi procurorii din Alba în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri”.

Până în prezent a fost judecat şi condamnat în lipsă în câteva dosare, iar în acest timp el a postat pe contul său de Facebook poze făcute din Turcia sau Spania şi a avut chiar un ”check in” în localitatea Frisco din Texas, unde spunea că a participat la un meci de fotbal.

Majoritatea inculpaţilor în dosarul ”Prostituate pentru VIP-uri” au fost condamnaţi la închisoare cu executare, decizia Curţii de Apel Alba Iulia fiind definitivă.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea