Rămâi conectat

Economie

”Prețuri mici, căldură mare” – deviza sub care CIS Gaz SA intră pe piața furnizorilor de gaze naturale pentru populație

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ne-am obișnuit să alegem un furnizor de telefonie mobilă în funcție de ofertele care ne atrag atenția. Nici internetul nu mai este furnizat de o singură companie. Îți poți alege și furnizorul de cablu TV sau televiziune digitală.

cis-gazUrmătorul pas este alegerea furnizorului de gaze naturale și energie electrică. Ambele domenii sunt liberalizate în mare parte, iar începând cu 2017 vor fi complet liberalizate. Adevărul este că, în final, toată lumea are de câștigat din asta: consumatorii – populația – va avea de ales între mai mulți furnizori de gaze naturale și asta înseamnă concurență nu doar în a face reduceri de prețuri ci și în a îmbunătăți calitatea serviciilor; dar și firmele private câștigă o piață liberă, în care monopolul marilor furnizori poate fi concurat prin politici de prețuri și servicii conexe. Piața liberă – liberalizată în acest caz – este un mare câștig al tuturor!

CIS Gaz SA cu o experiență de 25 de ani în domeniul gazelor naturale este o companie privată condusă de a treia generație de specialiști în domeniu din familia Călugăr. A fost prima companie românească privată specializată pe domeniul construcțiilor de conducte de gaze naturale în 1990 ajungând azi să fie unul dintre pionierii liberalizării în domeniul furnizării de gaze naturale către populație. Și ce reușită pentru o firmă cu capital integral românesc!

cis-gaz1Dar asta nu e suficient pentru a câștiga încrederea oamenilor într-un furnizor de gaze nou. Pentru a concura direct cu jucătorii mari de pe piață CIS Gaz SA a avut nevoie de un întreg arsenal de mecanisme pentru a mulțumi clienții: sisteme on-line de abonare, comunicare sau, pur și simplu, de plată a facturilor; call-center activ 24 de ore din 24; proceduri și protocoale de intervenție care să satisfacă și cele mai pretențioase solicitări. Sunt detalii, dar cât de mare este satisfacția reușitei atunci când miile de abonați își reînnoiesc abonamentul automat și chiar ei sunt cel mai bun mecanism de a-ți face publicitate?

Înarmați cu încredere și voința de a demonstra că se poate ”prin forțele proprii”, CIS Gaz SA vă prezintă cea mai simplă modalitate de beneficia de prețurile reduse la gaze naturale din oferta actuală prin formularul on-line (www.cisgaz.ro). Completați doar numele și datele de contact și intrați în legătură directă cu specialiștii noștri. Să vă interesați e gratis, să nu vă interesați ar putea să vă coste (mai mult) la următoare factură!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Economie

Economie

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât investitorii la bursă Românii înregistraţi pe platformele de criptoactive sunt de două-trei ori mai mulţi decât cei 178.000 de investitori consemnaţi pe Bursa de Valori Bucureşti, a afirmat, miercuri, preşedintele Autorităţii de Supraveghere Financiară (ASF), Alexandru Petrescu, la cea de-a 7-a ediţie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea