Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele TSD Alba Iulia Corneliu Mureșan, consilierul europarlamentarului Victor Negrescu

Dragoş Suciu

Publicat

în

Birou de europarlamentar - Negrescu50Președintele TSD Alba Iulia Corneliu Mureșan a fost ales în urma unei ”selecții interne”, consilierul europarlamentarului Victor Negrescu.

Corneliu Mureșan a fost prezentat în fața membrilor Biroului permanent județean PSD Alba, la inaugurarea sediului de pe Bulevardul Transilvaniei.

”A fost un proiect de selecție intern, împreună cu organizația de tineret. A fost promisiunea mea către tinerii din Alba și a fost formula cea mai corectă de a avea un reprezentant aici. Am dorit pe cineva din Alba Iulia pentru că am considerat că este important să sprijinim organizația din Alba Iulia care a obținut un scor foarte, foarte bun la europarlamentare. Va exista un mod de raportare a tuturor audiențelor, vom discuta fiecare problematică în parte și vom răspunde fiecărei persoane”, a spus Negrescu.

Corneliu Mureșan are 28 de ani, este absolvent al Facultății de Drept, președinte TSD Alba din toamna anului 2013 și director la Clubul Sportiv Unirea Alba Iulia.

”Vreau să mulțumesc pentru încrederea acordată și mă bucur că fac parte din echipa lui Victor Negrescu. Vreau să fiu cel care transmite problemele oamenilor mai departe, la Bruxelles, pentru ca acestea să fie rezolvate. Să transmit informațiile care nu ajung de la Bruxelles în Alba și să răspund tuturor nevoilor conjudețenilor noștri”, a spus Corneliu Mureșan.

Programul pentru audiențe este marți, de la 10.00-12.00 și joi, 12.00-14.00.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național

Bogdan Ilea

Publicat

în

Județul Alba campion al învățământului dual din România. 11,36% nivelul județului față de 3% nivelul național În cadrul ședinței de colegiu prefectural, Inspectorul Școlar General Adjunct al Inspectoratului Școlar Județean Alba, Dan Chercheș a vorbit despre învățământul dual din județ. La nivel național România ponderea învățământului dual este de doar 3%, în timp ce în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea