Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu: Îi îndemn pe colegii mei de partid să vină duminică la vot

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Duminică, 11 octombrie 2015, vor avea loc alegeri în toate organizațiile municipale, orăşeneşti şi comunale ale PSD, între orele 8.00 – 20.00, pentru desemnarea preşedintelui PSD.

Ioan Dirzu04Organizarea alegerilor se realizează pe trei niveluri: central, județean și local. Comisia Electorală Centrală, formată din 7 membri (președinte, secretar și 5 membri) și un secretariat tehnic, va centraliza procesul verbal al scrutinului intern pentru alegerea Președintelui PSD și îl va înainta Congresului PSD, pentru a valida rezultatul scrutinului intern de alegeri.  Comisia Electorală Judeţeană s-a constituit în urma aprobării de către Comitetul Executiv Județean al PSD Alba, care a desemnat și membrii acesteia și este formată din 7 membri: președinte-Sandea Dorin, secretar -Dărămuş Marcela, membrii – Jidveian Ovidiu, Dragosin Petru Romi, Trifan Mircea, Florea Ioan şi Tuhuţ Radu.

”Este un moment important în viața Partidului Social Democrat și Organizația Județeană Alba îl tratează ca atare. De aceea, am avut un Comitet Executiv Județean la data de 24 septembrie, în care am luat o hotărâre de a-l sprijini pe domnul Liviu Dragnea pentru funcția de președinte al PSD și am votat și o recomandare în acest sens. În aceeași structură le-am prezentat colegilor regulamentul de organizare a acestor alegeri, și sunt convins că până pe 11 octombrie totul va fi pus la punct, ca la carte. Îi îndemn pe colegii mei de partid să vină duminică la vot și să își exprime poziția față de candidatul la funcția de președinte al PSD”, a declarat deputatul Ioan Dîrzu, președinte PSD Alba.

Biroul de presă al PSD Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea