Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele PMP Alba, Clement Negruț: Fantoma USL s-a manifestat din nou, de data aceasta prin vocea ”socio-tehnocratului-democrat” Dâncu Vasile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Am sperat la fel ca cei mai mulți dintre români că USL e mort și rămâne așa deoarece România s-a ales cu răni destul de urâte după guvernarea dezastruoasă a acestei minciuni politice numită USL. Din păcate, fiara este doar adormită și din când în când își mai arată colții dându-ne de înțeles că interesele comune ale celor care o susțin vor face ca acest organism să funcționeze în continuare.

Clement Negrut05Vedem colții USL-ului de fiecare dată când, în ciuda declarațiilor vehemente, exponenți ai PSD și PNL își arată susținere reciprocă sau slujesc aceluiași scop, un scop însă diferit de cel al cetățeanului român. Să nu uităm evenimentele din Parlament când penalii din cele două partide PSD și PNL miruiți sau nemiruiți erau scăpați de rigorile legii de către parlamentarii celor două partide.

Recent, fantoma USL s-a manifestat din nou, de data aceasta prin vocea ,,socio-tehnocratului-democrat” Dâncu Vasile, care într-o emisiune televizată, prevestea dispariția comunelor și a județelor, după o strategie demnă de ,,profesorul” său Octav Cosmîncă, o strategie PSD de reorganizare administrativă pe modelul se schimbă totul dar rămâne așa cum este. Nu insist prea mult pe acest subiect.

Alt porumbel ieșit din gura marelui guru PSD este de luat în seamă. În opinia domniei sale doar un guvern PSD – PNL ar fi salvarea României, după alegerile Parlamentare și bineînțeles doar cu el vicepremier. Doar nu i s-a făcut rău așa de pomană la instalarea guvernului Cioloș când a trebuit să fugă în toiul nopții pe o ușă laterală din Parlament, motivul real fiind acela că trebuia schimbat programul de guvernare astfel încât să nu avem alegeri în două tururi la primar în iunie 2016. Cine altul era mai potrivit să fie omul de legătură al baronilor PSD și PNL cu guvernul Cioloș decât domnia sa.

Deci în opinia domnului Dîncu vom avea un guvern garnisit cu PSD-iști și PNL-iști, ușor asezonat cu tehnocrați, condus de către ,,omul nimănui” din România, Dacian Cioloș, secondat de către ,,omul multora” din România, Vasile Dîncu. Halal să ne fie!

Acum, cu certitudine, domnul Președinte Iohannis nu este străin de aceste scenarii, nu de alta dar este mult mai liniștit când are ceva deja pregătit. Să nu uităm că domnia sa trebuie să întoarcă un favor celor care au născocit USL, fiind propus de către aceștia prim-ministru în sediul Grifco sub atenta supraveghere a lui Dan Voiculescu. Sper să înțeleagă domnul Iohannis că punând stânga lângă dreapta ești cu mâinile legate, nu se poate face nimic.

Îmi pun speranța într-un moment de maximă gândire a domnului Iohannis astfel încât să înțeleagă că locul PSD nu este la guvernare. A făcut destul rău României.

Valorile de dreapta trebuie să fie călăuza guvernării viitoare în România.

Vasile Dâncu făcea referiri și la Partidul Mișcarea Populară, care în opinia lui nu ar avea o influență prea mare chiar dacă va intra în Parlament. Domnul Dâncu se pare că nu a fost atent la modul în care a evoluat Partidul Mișcarea Populară și nici nu poate să vadă în perspectivă. Îi sugerez domnului Dâncu să nu poarte grija Partidului Mișcarea Populară. Nu este prima oară când ne luptăm cu USL-ul. Am mai făcut acest lucru și știm cum trebuie să procedăm. Scopul nostru este să luptăm pentru drepturile românilor și pentru un viitor mai bun al cetățenilor acestei țări. Cu putearea pe care o avem vom lupta în Parlament sau oriunde va fi nevoie pentru a împiedica abuzurile USL-ului și a celor care își urmăresc doar propriile interese

Preşedinte PMP Alba, Deputat Clement Negruţ


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă: Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Dan Olar a vizitat mai multe localități din Țara Moților cu autobuzul AUR Corneliu Dan Olar, candidatul partidului AUR pentru președinția Consiliului Județean Alba, a plecat marți, 23 aprilie, prin inima Țării Moților dorind să poarte dialog cu moții și să împărtășească viziunea sa pentru un viitor mai bun. Încă din zorii zilei, Olar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea