Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, revine în județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Valeriu Zgonea, președintele Camerei Deputaților și președinte executiv al PSD revine în județul Alba, la finele acestei săptămâni, pe agenda de activități având înscrisă și o vizită (în premieră), în orașul de la poalele Drăganei.

Zgonea01Potrivit conducerii organizației social – democraților cugireni, Zgonea va fi prezent sâmbătă, 26 martie, începând cu ora 11.00, la Casa de Cultură din Cugir,unde se va întâlni cu aproximativ 100 de persoane, respectiv,  biroul de conducere al organizației locale a PSD, precum și cu birourile organizațiilor constituite pe structura secțiilor de votare.

Conform surselor, la întâlnire au fost invitați să ia parte președinții organizațiilor PSD și candidații pentru funcția de primar din localitățile: Șibot, Săliștea, Blandiana și Ceru Băcăinți. După cum se știe, Zgonea este repartizat de ”centru” pentru a controla și îndruma activitatea organizațiilor social – democraților din județ pe timpul pregătirii campaniei electorale pentru alegerile locale din 5 iunie.

(C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea