Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, va fi prezent în weekend la Alba Iulia   

Dragoş Suciu

Publicat

în

Președintele Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, va fi prezent în weekend la Alba Iulia, unde va avea o întâlnire cu nucleul de conducere al PSD Alba, a spus, joi, deputatul Ioan Dîrzu.

Valeriu-ZgoneaPreședintele executiv al PSD, Valeriu Zgonea, va ajunge sâmbătă în Alba Iulia urmând ca duminică dimineața să aibă o întâlnire cu conducerea județeană a partidului.

La ora 11.30 va susține o conferință de presă.

Președintele PSD Alba, Ioan Dîrzu, a spus că social-democrații se vor obișnui cu prezența lui Zgonea în județ, precizând că este bine să vadă care este starea organizației.

Întrebat când va ajunge și președintele partidului, Liviu Dragnea, Dîrzu a afirmat: ”Când unul merge în nord, celălalt merge în sud și, prin rotație, va ajunge de trei ori în Alba până în ziua alegerilor locale”.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comuna Ocoliș achiziționează un microbuz electric pentru transportul în comun: Valoarea totală a proiectului este de peste 1,2 milioane lei Comuna Ocoliș în parteneriat cu comuna Sălciua urmează să cumpere un microbuz electric destinat transportului în comun. Acesta urmează să parcurgă curse regulate între cele două comune. „Urmează să achiziționăm un microbuz electric, care va […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea