Rămâi conectat

Politică Administrație

Președintele ALDE Alba, Ioan Lazăr, ia în considerare excluderea din partid a primarului comunei Șpring, Daniel Rusu – A contestat delegația permanentă a partidului

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ioan Lazăr, președintele ALDE Alba a anunțat, vineri, în conferința de presă, că organizația ia în consdiderare o eventuală excludere a primarului comunei Șpring, Daniel Rusu, după ce acesta a contestat delegația permanentă a partidului ca fiind nestatutară, deși a participat la respectiva ședință.

„Avem o plângere formulată de domul Daniel Rusu, primarul comunei Șpring, și nu am luat încă o hotărâre, dar posibil va fi și aici o propunere de excludere a dânsului din partid. Poate unii spun că îi facem un bine deoarece poate să plece la alt partid sau să rămână independent. Părerea mea este că nu este bine dacă ești exclus dintr-un partid pentru că ai o patalama, o etichetă. Dacă ai fost exclus înseamnă că ai făcut ceva. Nu știu dacă el va rămâne independent sau va pleca la alt partid… le ia la rând. (…) Eu o să încerc să am o discuție cu dânsul, după care voi lua o hotărâre”, a declarat Lazăr.

Acesta a precizat că Daniel Rusu, susținător al lui Daniel Constantin, nu își va da demisia din ALDE, pentru a nu-și pierde funcția de primar.

Reamintim că edilul comunei Șpring a câștigat primăria comunei după ce a candidat din partea ALDE. De asemenea, el a fost primul pe lista candidaților organizației Alba pentru o funcție de senator.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor!

Bogdan Ilea

Publicat

în

Comunicat de presă | USR Daia Română: Silviu-Mihai Moldovan, un tânăr pentru viitor! USR Daia Română are plăcerea să anunțe desemnarea lui Silviu-Mihai Moldovan, candidat pentru funcția de primar al comunei Daia Română. Cu o viziune proaspătă și un plan ambițios de dezvoltare, Silviu este hotărât să contribuie la dezvoltarea și prosperitatea locală. În vârstă […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea