Rămâi conectat

Actualitate

Premierul Sorin Grindeanu: Anul acesta ne propunem să inaugurăm 98 de km de autostradă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Guvernul și-a propus pentru anul acesta (2017) să inaugureze 98 de kilometri de autostradă, a afirmat, miercuri seară, într-o emisiune tv, premierul României Sorin Grindeanu.

„Anul acesta ne propunem, și e realizabil prin tot ce înseamnă situația la zi a lucrurilor, să inaugurăm până în 100, 98 de km de autostradă. Important este să mergem în continuare pe tot ce înseamnă Master Planul aprobat împreună și în dialog cu Comisia Europeană.

Legat de acest lucru, o să venim rapid cu — poate e mult spus o lege a investițiilor strategice — un nou cadru legal prin care să ușurăm sau să simplificăm, nu înseamnă să facem netransparent acest lucru, să simplificăm acest proces legat de achizițiile strategice. Mă refer la tot ceea ce înseamnă domenii de tipul transporturilor, autostrăzi în special, energie și domeniul apărării”, a declarat Grindeanu la TVR.

El a adăugat că pe două dintre cele cinci loturi ale autostrăzii Pitești — Sibiu termenul pentru studiul de fezabilitate este sfârșitul acestei luni.

sursa: agerpres


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea