Rămâi conectat

Politică Administrație

Prefectul de Alba, Dănuț Emil Hălălai, prezent la inaugurarea Consulatului Onorofic al Mexicului la Cluj

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ambasadorul Mexicului în România, Jose Arturo Trejo, a inaugurat, miercuri, Consulatul onorific al ţării sale la Cluj-Napoca, împreună cu consulul onorific al Mexicului la Cluj, Vlad Danciu. Ambasadorul Arturo Trejo a precizat că acest consulat va contribui la strângerea relaţiilor dintre Mexic şi România, subliniind, totodată, potenţialul cultural şi economic al Clujului, în special pe domeniul IT.

Consulul onorific al Mexicului la Cluj, Vlad Danciu, a declarat că îşi propune să facă cunoscută cultura mexicană în zona Transilvaniei şi să contribuie la stabilirea de relaţii între universităţile clujene şi cele din Mexic.

Consulatul Onorific al Mexicului la Cluj-Napoca este circumscriptie consulară pentru judeţele Cluj, Sibiu, Bihor, Satu Mare, Maramureş, Sălaj, Mureş, Bistriţa-Năsaud şi Alba.

La deschiderea oficială a consulatului au participat prefectul județului Alba, Dănuț Emil Hălălai și alți reprezentanţi ai administraţiilor din cele nouă judeţe.

Cu ocazia deschiderii consulatului de la Cluj, a fost organizată o seară mexicană, în cadrul căreia au fost prezentate şi două expoziţii de fotografie – „Mexico de mis Sabores” şi „Dia de los Muertos”, se arată într-un comunicat de presă transmis miercuri de Prefectura Alba.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea