Rămâi conectat

Curier Județean

Precizări de la IPJ Alba: Adresele de e-mail pe care șoferii pot trimite dovezile de plată a amenzilor de circulație sau copia actului de identitate

Ziarul Unirea

Publicat

în

ipj-albaInspectoratul de Poliție Județean Alba a pus în practică procedurile dispuse prin Ordonanța de Urgență a Guvernului 41/2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.  

Poliția Română operaționalizează prevederile O.U.G. nr. 41 din 2016 privind stabilirea unor măsuri de simplificare la nivelul administrației publice centrale și pentru modificarea și completarea unor acte normative.

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba au fost create adrese de e-mail unde cetăţenii pot transmite, scanate, atât copia actului de identitate, necesară obținerii unor documente de la poliție (cazier judiciar, avize, atestate etc.) cât și dovada plății amenzii de circulație.

Astfel, pentru a nu mai apela la serviciile poștale sau pentru a nu vă mai deplasa la unitatea de poliție, dovada plății amenzii poate fi transmisă la adresa de e-mail [email protected]

Totodată, adresa de e-mail pusă la dispoziția cetățenilor pentru obținerea de informații legate de emiterea certificatului de cazier judiciar este [email protected]

Cetăţenii trebuie să ştie că, pentru obținerea certificatului de cazier judiciar, nu se mai solicită timbrul fiscal în valoare de 2 lei, iar certificatul de cazier judiciar se eliberează, de regulă, pe loc, sau în cel mult 3 zile de la data solicitării, în situațiile în care cererea este depusă în România.

În ceea ce priveşte alte solicitări ale cetăţenilor, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Alba informează că acestea pot fi transmise, în continuare, şi pe adresa de e-mail [email protected].

Informaţii utile şi legături către adresele de e-mail ale Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba pot fi găsite pe site-ul instituţiei http://ab.poliţiaromana.ro .


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea