Rămâi conectat

Curier Județean

Precizări de la Casa Județeană de Pensii Alba, privind plata pensiilor în luna decembrie. Termenele de virare a sumelor de plată către oficiile poștale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

casa-de-pensii-albaCasa Județeană de Pensii Alba anunță beneficiarii cum se va face plata pensiilor în luna decembrie 2016.

”Având în vedere apropiatele Sărbători de iarnă, din dorinţa de a veni în sprijinul beneficiarilor de pensii și luând în considerare disponibilitatea C.N. Poșta Română SA de a plăti toate pensiile până pe data de 23 decembrie, va comunicăm următoarele:

Casa Județeană de Pensii Alba va depune, la oficiile poştale corespondente, ordinele de plată reprezentând sumele de plată a pensiilor astfel:

– tranșa I, II și III rămân neschimbate conform convenţiei;

– tranșa IV: 19 decembrie 2016 în loc de 21 decembrie 2016;

Datele de depunere a ordinelor de plată reprezentând comisionul de transmitere a pensiilor rămân neschimbate, transmite CJP Alba.

Casa Judeţeană de Pensii Alba, Str. Tudor Vladimirescu , nr. 61 . Alba lulia, jud. Alba. Tel.: 0258 811531 Fax : 0258 819083.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică?

Unirea Ziarul

Publicat

în

Jandarmii din Alba, la datorie în weekend-ul 20-21 aprilie. La ce evenimente asigură ordinea publică? Inspectoratul de Jandarmi Județean ,,Avram Iancu ” Alba asigură măsurile de ordine publică la evenimentele organizate în zona de competență din acest sfârșit de săptămână: • Meciul de fotbal din cadrul Ligii a III-a, dintre echipele CS Universitar Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea