Rămâi conectat

Cultură Educație

Posturile de conducere din CŞE de la Colegiul Naţional „HCC” din Alba Iulia au fost ocupate

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ultimele posturi de conducere din Consiliul Şcolar al Elevilor de la Colegiul Naţional „Horea, Cloşca şi Crişan” din Alba Iulia au fost ocupate joi, 17 octombrie, la prima adunare generală de când Oscar Gal a fost ales în funcţia de preşedinte.

Astfel, în urma voturilor de ieri, acordate de şefii de clase, CŞE al Colegiului Naţional „HCC” are o „armată” de elevi pregătită să apere interesele celor peste 800 de elevi care studiază în liceu.

Noua conducere din CŞE de la „HCC” este:

Preşedinte: Oscar Gal
Prim-vicepreşedinte: Delia Mădălina Molodeţ
Vicepreşedinte: Irina Luca
Secretar: Raluca Macavei
Director pe departamentul de Sport: Muntean Marian
Director pe departamentul de Avocatul Elevului: Cristina Trifan
Director pe departamentul de Cultura: Delia Gligor
Director pe departamentul de Activităţi şcolare şi extraşcolare: Diana Petrariu
Director pe departamentul de Mobilitate formare informare si consiliere: Mihai Comşa

Am ales să candidez pentru postul de secretar al Consiliului Şcolar al Elevilor deoarece vreau să îmi dezvolt spiritul de echipă pe care l-am dobândit până acum, acesta fiind un plus care mă recomandă pentru acest post. Mereu mi-a plăcut să fiu implicată în activităţi extraşcolare, în special cele de voluntariat şi vreau să mă ridic la nivelul aşteptărilor acestui post. Ideile pe care le am vreau sa le implementez prin prisma funcţiei pe care am dobândit-o. Cu ajutorul funcţiei de secretar al Consiliului Şcolar al Elevilor îmi voi dezvolta abilităţile formale, de exemplu scrierea de proiecte”, a declarat Raluca Macovei, noul secretar al CŞE.

Am candidat pe departamentul de Mobilitate, informare, formare şi consiliere deoarece am iniţiativă şi vreau să pun în aplicare cât mai multe proiecte care să încurajeze educaţia si voluntariatul elevilor. Prin ideile de proiecte pe care la am vreau sa îmbunătăţesc relaţia consiliu-elevi, consiliu-profesori, profesori-elevi şi nu în ultimul rând relaţia consiliu-instituţiile publice. Voi implementa, desfăşura şi promova proiectele şi activităţile pe care consiliul le va avea în cadrul liceului nostru”, a spus Mihai Comşa, noul director pe departamentul de Mobilitate formare informare si consiliere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă

Unirea Ziarul

Publicat

în

Înscrieri la clasa pregătitoare 2024. Când se va încheia prima etapă Părinții își pot înscrie copiii în clasa pregătitoare. Prima etapă de înscriere se va încheia pe data de 14 mai. Părinţii ai căror copii au frecventat grădinița şi care vor împlini 6 ani până la data de 31 august, inclusiv, au obligaţia de a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea