Rămâi conectat

Politică Administrație

Posibilă remaniere a Guvernului Cioloș, la sfârșitul acestei luni. Ce miniștri sunt vizați?

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Premierul Dacian Cioloş pregăteşte o evaluare a miniştrilor din cabinetul său şi, cel mai probabil, o remaniere la sfârşitul acestei luni. Acesta a anunţat că urmăreşte îndeaproape activitatea fiecărui ministru şi se arată nemulţumit de modul în care au fost gestionate anumite situaţii.

Guvernul Ciolos1Vehiculați pe lista scurtă a remanierilor sunt Achim Irimescu – ministrul Agriculturii, Adrian Curaj – ministrul Educaţiei, Petre Tobă – ministrul Afacerilor Interne şi Dan Costescu – ministrul Transporturilor.

Ministrul Irimescu ar fi vizat de această schimbare, după ce moțiunea simplă pe Agricultură a trecut de Camera Deputaților. La Educație, premierul Cioloș nu ar fi fost mulțumit de cum a fost a gestionat problema plagiatelor, iar ministrul Tobă este suspectat că și-ar fi plagiat teza de doctorat. De asemenea, prim-ministrul ar fi nemulțumit și de ministrul Transporturilor, Dan Costescu.

Cioloş le-a spus miniştrilor să fie mai activi din punct de vedere al comunicării şi să prezinte situaţia pe care au găsit-o la ministere. (Z.U.)

Sursa: antena3.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Proiecte pentru orașul Teiuș: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie Primarul orașului Teiuș, Mirel Vasile Hălălai, printr-o postare de ieri, 24 aprilie, de pe facebook a anunțat trei proiecte noi pentru teiușeni: creșă, stadion și sediu nou pentru primărie: ”Împreună cu arhitectul orașului, Claudiu Colev am fost astăzi la București la Ministerul Dezvoltării pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea