Rămâi conectat

Sport

Portarul unirist Cătălin Suciu, convocat în premieră la o acţiune a lotului de tineret al României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Portarul unirist Cătălin Suciu, un obişnuit al loturilor naţionale de juniori, a fost solicitat în premieră, la o acţiune a lotului naţional de tineret Under 21 al României.

Goalkeeperul albaiulian în vârstă de 18 ani va fi prezent la Buftea, în perioada 12-13 martie, sub comanda lui Daniel Isăilă, sperând să-l impresioneze pe selecţionerul reprezentativei tricolore. Cătălin Suciu a fost vara trecută la un pas să semneze cu Steaua, titularul „alb-negrilor” în turul campionatului fiind convocat în trecut la loturile naţionale Under 17, Under 18 şi Under 19.

Mă bucură faptul că munca depusă la club în anii anteriori este materializată prin aceste convocări la diverse echipe naţionale. Sunt convins că după Cătălin Suciu şi Andrei David, vor urma şi alţi jucători ai Unirii, pentru că dispunem de un lot foarte talentat şi cu potenţial„, a menţionat Mihai Dăscălescu, preşedintele divizionarei terţe AFC Unirea 1924 Alba Iulia din Cetatea Marii Uniri.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

ACS Tg. Mureș – Industria Galda de Jos 2-0 (0-0), în prima etapă din play-out

Dan HENEGAR

Publicat

în

Industria Galda de Jos a pierdut primul meci din play-out, 0-2 (0-0) cu ACS Tg. Mureș, o partidă „cu repetiție”, după ce în urmă cu o săptămână, în ultima partidă din sezonul regular a fost o remiză albă. În minutul 60, s-a consemnat autogolul lui Șt. Radu, pentru ca peste 5 minute portarul Cătălin Suciu […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea