Rămâi conectat

Ştirea zilei

Polițistul erou! Aflat în timpul liber, agentul Radovici Liviu Dan a sărit în apele Mureșului și l-a salvat de la înec pe un tânăr de 16 ani

Alexandra Mates

Publicat

în

Agentul de poliţie Radovici Liviu Dan, din cadrul Serviciului Transporturi Alba, a fost numit polițistul zilei de către IPJ Alba, după ce a salvat de la înec un tânăr de 16 ani.

În cursul zilei de luni, în jurul orei 17.00, fiind în timpul liber, se afla în localitatea Vinţu de Jos, pe malul râului Mureş, când a auzit strigătele de ajutor ale unor tineri ce se aflau la scăldat.

Fără să ezite, poliţistul s-a aruncat în apă şi a reuşit să-l salveze pe un minor de 16 ani, ce era la un pas să se înece, fiind prins de un vârtej de apă. În prezent, tânărul este în afara oricărui pericol.

Poliţistul are 20 de ani şi este încadrat în poliţie, din sursă externă, din luna februarie 2017, desfășurându-și activitatea la Postul de Poliţie Transporturi Teiuş.

„Când m-am apropiat de mal l-am văzut pe un tip că a intrat de două ori cu capul sub apă şi atunci mi-am dat seama că e pericol de înec. Atunci am sărit în apă şi am încercat pe cât posibil să-l scot afară. Am reuşit, am traversat Mureşul, l-am luat pe băiat în braţe şi cum am făcut, cum n-am făcut… l-am scos”, a povestit Liviu Dan, agent la Poliţia TF Teiuş, citat de antena1.ro.

Din nefericire, doi tineri, un băiat de 17 ani și o fetiță de 13 ani, care se aflau la scăldat împreună cu adolescentul salvat de polițist,  și-au pierdut viața, fiind înghițiți de apele Mureșului.

Citiți și   FOTO: Băiatul de 17 ani, găsit înecat în râul Mureș, la Vurpăr, a fost declarat decedat. Cadrele medicale au încercat resuscitarea acestuia peste 40 de minute. A fost scos la mal și corpul fetiței de 13 ani

Citiți și Zbor lin spre îngeri! Ați plecat prea repede, aveați toată viața înainte! Mesaje sfâșietoare pentru Mihaela și David, tinerii înghițiți de apele Mureșului


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Carduri de energie 2024: Valabilitatea, prelungită. Expiră la 31 mai

Unirea Ziarul

Publicat

în

Carduri de energie 2024: Valabilitatea a fost prelungită. Expiră la 31 mai Valabilitatea cardurilor de energie a fost prelungită, astfel că românii mai pot face plăţi reduse ale facturilor. Aceasta este una dintre cele mai importante măsuri sociale decontate anul trecut din fonduri europene, de care beneficiază 2,8 milioane de locuințe. Pentru că 1,1 milioane […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea